måndag 13 juli 2020

Lyxsemester

Vi har haft det så löjligt fint på Gotland. Vi plockades upp i hamnen i torsdags och åkte direkt hem till Julias bror uppe på Klinten där vi bodde i två dagar i ett alldeles ljuvligt hus från 1700-talet. Det är ju så smärtsamt vackert i Visby och det kändes som att bo i en saga med en alldeles ljuvlig trädgård till. Har med mig tre sticklingar hem. Hoppas så mycket på dem.

Eftersom Julias bror är kökschef och hans fru driver en glassbar med hantverksglass kan man säga att vi åt riktigt sjukt god mat. Min mage har faktiskt kraschat  efter denna resa men det var ändå värt det. Allt var makalöst gott och barnen var så lyckliga. Att få gå in i en glassbar och välja vad man vill - det är ett barndomsminne det.

Sen bodde vi på Toftagården en natt och barnen badade i pool i fyra timmar innan vi fick ännu mer god mat. Sista natten på scandic i hamnen var dock inget att skriva hem om.

Nu är vi på båten och jag längtar efter yogurt och grönsaker och att få fortsätta tapetsera.

Men Julias mamma har lovat mig sticklingar från halva deras trädgård nästa gång det går en båttransport från Gotland. Jag är överlycklig och jag tror även hon faktiskt.



Nä men så nöjda som vi är efter denna resa. Går knappt att toppa. Nästa år blir det en hel vecka och lite tid på landsbygden också. Så kär.

1 Comments:

Blogger Carin said...

Åhh... åker till Gotland/Visby imorgon. Tips på restaurang? Vad heter glassbaren?

Mvh,
Pepp.

02:51  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com