torsdag 7 januari 2021

I tillägg

Vad är det för fel på folk som badar när det är svinkallt och som äter olika fancy versioner av det äckligaste vi har, nämligen gröt? Jag är inte i takt med tiden. Alla vet egentligen att det är skönast att inte frysa och att ostmacka är den bästa frukosten.

59 Comments:

Blogger Gunnel said...

Jag säger bara amen på den!

12:56  
Anonymous Anonym said...

Kunde inte vara mer enig om det👍

01:01  
Blogger Sparkling said...

Hear, hear!

06:51  
Blogger Kråksång said...

Så jävla enig med dig om detta. Och svaret på allt övrigt är stickning.

14:28  
Blogger Theresa williams said...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

17:00  
Blogger Carin said...

Hörru snäckan! Nu var det länge sedan. Hoppas att livet lever väl med dig dessa tider och smärtan till trots. Kram!

17:54  
Blogger Janice Aliena said...

Jag heter Anna, jag bor från Stockholm Sverige, jag tror att vittnesbörd är verkliga bevis på mäktiga goda verk i verkligheten som gör människor lyckliga och finner lugn, kärlek och förtroende återvända i förhållande som jag har hittat samma i mitt äktenskap idag Jag är väldigt glad att dela mitt sanna livsvittnesmål här ute. Jag läste liknande kommentarer om blogginlägg från olika människor över hela världen som talade bra om mannen Dr. Oduduwa Love-spell caster. Innan nu tappade jag hoppet på spellcasters på grund av mina tidigare erfarenheter, jag fick kontaktkommunikation från andra Spell-casters. Jag älskade att stava charm tidigare för att få tillbaka min före detta man hemma men fungerade inte bra, förrän för några dagar sedan gav jag Dr.Oduduwa det sista försöket att få tillbaka min ex kärleksman tillbaka till mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr. Oduduwa på sin personliga e-post för att lösa min äktenskapskris.
Jag älskar min man så mycket, jag vill ha honom tillbaka till mig och till våra två barn. Jag vill att mina barn ska växa upp med sin pappa och vara lyckliga som en familj.
Jag förklarade alla mina förhållandeproblem för Dr.Oduduwa, jag ber om hans hjälp för att få tillbaka min ex kärleksman man hemma för att förnya kärlek och förtroende.
Jag följde noggrant alla instruktioner som gav mig av Dr. Oduduwa kärleksstav. Så tidigt på morgonen, det är nästa dag efter Oduduwa lunch Kärlek-magi för min räkning, min ex man ringde mig på mobiltelefon med ett okänt nummer, så jag tog upp samtalet och se det var ett telefonsamtal från min ex, oh Jag blev så förvånad i mer än 2 månader nu har jag inte fått sms, inga samtal och inga mail skickas till mig. Oj, jag är väldigt glad idag, plötsligt precis som Oduduwa lovade mig. Jag är överväldigad av glädje och lycka i mitt hjärta som delar detta vittnesbörd här i dag, min kärleksman Erickson återvände och kom hem för att möta mig med kärleksgåvor.
Jag använder detta medium för att säga ett stort tack till den stora mannen Dr.Oduduwa som utan detta inte hade varit möjligt.
Alla som läser den här artikeln här går igenom äktenskapskrisen, och för dem som delar hemliga hjärttårar, idag är alla dina problem över, bara ett enkelt mailmeddelande till det stora Dr.Oduduwa Love Spell Temple i dag (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

21:24  
Blogger Unknown said...

När jag såg ett inlägg på internet som sa hur hon fick hjälp av Dr. Ilekhojie, bestämde jag mig också för att kontakta honom för hjälp eftersom jag inte hade något annat val än att jag skulle få min man tillbaka och lycka. Han bråkade med många kvinnor och han skadade mig riktigt illa. Despit allt Henry gjorde, jag älskade honom fortfarande och ville inte förlora honom. Till min största förvåning kom min man hem på knä att jag skulle hitta en plats i mitt hjärta att förlåta honom. Jag saknar verkligen uttryck, och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Dr. Ilekhojie. Du är en Gud skickad för att återställa ett trasigt förhållande, och nu är jag en glad kvinna. hans kontaktuppgifter är Whatsapp -nummer +2348147400259) eller e -post; gethelp05@gmail.com

14:43  
Blogger Unknown said...

Stor respekt till Dr Ilekhojie för att återställa mitt äktenskap efter många år. Sedan november förra året har jag och min fru varit i rätten om vår lilla flickas vårdnad. Djupt inne i mig ville jag ha min familj tillbaka eftersom de ger mig så mycket glädje och sedan dessa frågor började har jag inte kunnat koncentrera mig på jobbet eftersom jag var känslomässigt nere. Jag diskuterade med en vän som presenterade mig för Dr Ilekhojie och jag fick prata med honom från hjärta till hjärta där han försäkrade mig om att hans försoningsbesvärjelse kommer att lösa tvisten mellan mig och min fru. Jag gjorde allt han krävde genom att ge den lilla summan för att köpa alla förfäder som bad mig att erbjuda att återställa förbindelsen mellan mig och min fru. När det var klart vaknade min fru en morgon och bad oss ​​att ha ett samtal som senare slutade med ett oförglömligt sex efter så många år och sedan dess har det varit fred i min familj och våra vänner och grannar där de blev förvånad .
Även om Dr Ilekhojie kanske inte ser detta, men jag är skyldig många människor att hitta lösningar med Dr Ilekhojie och göra ditt liv och äktenskap enkelt. Du kan kontakta honom med hans direktnummer på WhatsApp eller Viber (+2348147400259) eller hans e -post: (gethelp05@gmail.com)

21:38  
Blogger Unknown said...

Är du i stort behov av kärlek för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? Skicka e -post till Dr Isikolo för snabb 48 timmars lösning. Jag hade problem med min man för ett år och sex månader sedan, vilket ledde oss isär. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inuti. Tills jag stötte på Dr Isikolo på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem där. Jag mailade honom och jag berättade för honom mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra för att han skulle hjälpa mig, för att kort göra den långa historien kort, Innan jag visste ordet av det, på mindre än 48 timmar, ringde min man och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som hände mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att tacka dig och djupa tacksamhet till dig Dr Isikolo för att du höll fast vid dina ord och dina löften om att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av dina kraftfulla trollformler. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp/Viber honom på +2348133261196.

19:39  
Blogger Unknown said...

Jag heter Helena Leon. Jag och min man har varit gifta i över 10 år. Det var flera stora slagsmål och smärtsamma situationer i vårt äktenskap, men vi verkade alltid komma ut starkare på andra sidan. Ur det blå satte min man ett skilsmässosamtal över mig, jag var blind! Jag såg det inte komma, jag kände inte igen tecknen. Han tycker inte längre att jag är sexuellt attraktiv. Jag kunde inte låta bli att gråta hela tiden för jag var oerhört sårad. Jag var helt deprimerad tills jag hittade Dr ISIKOLO trollformlern som alla pratade om på nätet och jag kontaktade honom för en kärleksåterförening. Under vårt samtal försäkrade han mig att han skulle ta tillbaka min man inom mindre än 48 timmar efter hans förtrollning. För mig verkade det omöjligt. Du kommer inte att tro att min man ringde direkt efter 48 timmar och bad mig att glömma vad han sa om skilsmässan. Jag blev helt förvånad! Det finns så mycket kärlek i min familj sedan jag använde hans trollformler. Han är underbar och hans trollformler fungerar så snabbt. Nu älskar min man mig mer än tidigare. Du kan också kontakta honom om du har problem med ditt äktenskap eller förhållande. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också WhatsApp/SIGNAL honom på +2348133261196

19:54  
Blogger Unknown said...

Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Jag heter Enora Lucas och mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut, han kunde inte hantera känslomässigt bagage som jag bar runt hela tiden. Han sa att han trodde att han var den negativa inverkan på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Dr ISIKOLO återställer kärleken och lyckan mellan oss som han lovade och jag är ett levande bevis på vad han kan göra. Jag trodde aldrig att jag kunde få så ärlig hjälp att återställa min kärlek och lycka. Jag är mycket glad att kontakta dig och initierade allt detta att hända. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

17:52  
Blogger Veronika Boban said...

Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken av DR ISIKOLO som har spridits på internet och över hela världen, hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag berättade för honom om min man och hur han övergav mig för cirka 4 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Jag följde processen och han gjorde sitt arbete. Efter den andra dagen min man ringde mig, jag var bara så chockad så jag valde samtalet och trodde inte mina öron. han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade på telefon. Det var tydligt att DR ISIKOLO återställde den kärlek och lycka vi hade och att förbli permanent. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

08:55  
Blogger Unknown said...

Jag är imponerad och känner mig fantastisk att jag har min före detta man tillbaka till mig. Jag heter Veronica Adrian. Jag är väldigt glad idag över att vara den som skriver om min hjälpare som bad för mig över mitt förhållande. Gud använde verkligen den här mannen för att hjälpa min situation. Snälla, hör mina ord om du letar efter en trollformare som kan hjälpa dig, kontakta DR ISIKOLO. Han är den bästa trollformaren som kan hjälpa dig idag. För några månader sedan hade jag och min man ett enormt äktenskapsproblem som ledde till vår skilsmässa. Det var ett helvete för mig och min pojke att vi var tvungna att flytta till en annan stad. Jag blev ensamstående förälder. Jag träffade Dr Isikolo bara för ungefär en månad sedan när jag berättade för honom om min situation och han sa åt mig att inte oroa mig för det. Inom två dagar kom min före detta man tillbaka till mig. Det hände en tisdagsmorgon när jag fick ett samtal hemifrån (mina föräldrar) att han har letat efter mig. Jag accepterade att han skulle komma till min plats och bad mig om ursäkt när jag knäböjde framför vår son. Jag visste direkt att den här mannen har hjälpt mig. Jag är en väldigt glad kvinna med allt som hänt i mitt liv. Om du vill kontakta en trollformler, träffa Dr Isikolo och du kommer att bli förvånad över de fantastiska förändringarna i ditt liv. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

08:33  
Blogger Unknown said...

Utmärkt och fantastisk service om hur du får tillbaka ditt ex.
För vem det kan beröra, mitt namn är Lana Johannes och jag uppskattade verkligen hur den store DR ISIKOLO använde sin intuitiva vägledning och färdigheter som livscoach och sin empati också för att föra tillbaka min själsfrände till mig. För 100 procent av gratis riktiga synska, konsult för att ta tillbaka ditt ex och lösa alla dina allmänna problem eller problem. min partner lämnade mig på grund av oändliga bråk och gräl och jag var förstörd i månader och fick tillbaka min lycka när jag kontaktade honom. Den enda DR ISIKOLO The Great är den enda som kan hjälpa dig. Han löste mitt problem åt mig. Han tog tillbaka mitt ex inom 48 timmars konsultation. Kom i kontakt med den fantastiska DR ISIKOLO E-post: du kan kontakta Dr Isikolo e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +23481333261196.

19:37  
Blogger anonymous said...

Stora chanser att få tillbaka din man till dig och dina barn med hjälp av DR ISIKOLO.
min man lämnade mig och våra 2 barn i cirka 10 månader. Jag gick igenom mycket smärta jag gjorde allt jag försökte för att få honom att återvända till mig och till barnen men ingenting fungerade. det var verkligen en stressig period för mig eftersom jag aldrig ville gå igenom hjärtesorgen. Jag blev tillsagd att kontakta en kärleksförtrollningsläkare för att hjälpa mig, vilket jag gjorde jag hade turen att få DR ISIKOLO kontakt som kunde hjälpa mig, jag kontaktade honom och förklarade allt för honom och följde hans procedurer och han gjorde det kärleksåterföreningsförtrollning som förde tillbaka min man till mig och hans barn på två dagar. tack så mycket DR ISIKOLO Jag uppskattar verkligen vad du har gjort för mig. Här är hans kontakt om du kan behöva för det genom att lösa dina relationsproblem. e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

18:26  
Blogger anonymous said...

Tack så mycket DOKTOR ISIKOLO för att du fick min före detta pojkvän att komma tillbaka till mig. Mitt namn är Nora Pepe och jag skriver detta underbara vittnesbörd om denna man. Han förverkligade alla mina önskningar. Min pojkvän och jag dejtade i mer än 3 år och även om vi hade haft så många bråk men vi tänkte aldrig på ett uppbrott. En dag ringde han mig över telefon och berättade hur han är trött på förhållandet och inte kan se någonstans att vi är på väg till. Det har gått månader och min pojkvän kontaktade mig inte längre och jag hörde inte från honom längre och hans mobiltelefon var frånkopplad. Jag visste att jag måste söka hjälp på grund av den så mycket kärlek jag har till honom. Jag kontaktade denna fantastiska trollformler eftersom jag aldrig har kontaktat någon tidigare och jag säger att efter två dagars kontakt ringde min ex pojkvän mig och bad att få träffa mig och nästa morgon bar han en ring på mitt finger. Jag är väldigt glad eftersom jag snart kommer att bli en gift kvinna med hjälp av den här fantastiska trollformaren som heter DOCTOR ISIKOLO. Jag lovade att manifestera dina verk för alla och kontakta den här mannen för att hjälpa dig på: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196.

13:06  
Blogger Unknown said...

Jag kommer för alltid att stå i tacksamhetsskuld till den store DOKTOR ISIKOLO för att han fixade mitt trasiga äktenskap. Jag heter Maria Artur och efter att min man lämnade mig för sin älskarinna i 3 månader. Jag trodde aldrig på trollformler förrän min vän presenterade mig för honom. Först var jag skeptisk till honom eftersom jag hörde mycket om falska trollformler men jag lade mina tvivel bakom mig för jag var desperat att få tillbaka min man och jag gjorde enligt vad han instruerade mig att göra. Nu är min man tillbaka bara inom 48 timmar efter att ha kontaktat honom. Jag lever lyckligt med min man igen efter 6 månaders skilsmässa och jag kommer inte att vila förrän han är känd över hela världen. Han har också specialiserat sig på skyddsbesvärjelser, lotteribesvärjelser, höjdtrollformler E.T.C. Få kontakt med DOCTOR ISIKOLO nu, hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

08:55  
Blogger Vilija Rasimaviciene said...

Besök (Whatsapp: +2348133261196) för någon form av hjälp.
Jag heter Antonela Lasse och jag är här för att vittna om hur den här kraftfulla trollformaren som heter DR ISIKOLO hjälpte mig att fixa mitt förhållande. Jag var knäckt när min fästmö sa till mig att han inte längre är intresserad av att gifta sig med mig eftersom han hade en affär med den andra kvinnan där han arbetade. Jag grät och snyftade varje dag, tills det blev så illa att jag nådde internet för att få hjälp, det var när jag läste en recension om DR ISIKOLOs stora arbete, då kontaktade jag honom för att få hjälp att få tillbaka min älskare, han hjälpte mig att kasta en kraftfull (försonande kärleksförtrollning) och till min största förvåning efter 48 timmar av kärleksförtrollningen kom min fästman tillbaka på knä och bad mig förlåta honom. Vi är nu lyckligt gifta och allt tack går till DR ISIKOLO Wonders för hjälpen mig rädda mitt förhållande kan du kontakta DR ISIKOLO via hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +2348133261196

10:02  
Blogger Unknown said...

KONTAKTA DEN BÄSTA LOTTERISTANKARE FÖR RÄTT LOTTERI NUMMER NU ÄR HANS LOTTERI GARANTI 100% WHATSAPP +2348147400259

Jag vill dela med mig av mitt underbara vittnesbörd om hur en kraftfull trollformler som heter Dr Ilekhojie hjälpte mig att vinna lotteri, jag har spelat lotteri länge nu men jag hade ingen tur, allt förändrades när jag skickade ett meddelande till Dr Ilekhojie om att vinna lotteriet. mig att jag kommer att bli nästa vinnare han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och 24 timmar senare skickade han mig lottonumren och jag spelade det. Jag kunde inte tro det, jag vann massor av dollar. Det var det bästa som någonsin har hänt mig i mitt liv. Om du vill vinna ett lotteri WhatsApp eller ring Dr Ilekhojie på detta nummer +2348147400259 eller maila honom på gethelp05@gmail.com

01:44  
Blogger Unknown said...

HUR JAG FÅTT TILLBAKA MIN EX-PARTNER TILL MIG
Detta vittnesbörd är en sann historia och jag heter Monika Simun. Hur jag kom i kontakt med DR ISIKOLO var också genom ett vittnesbörd skrivet om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra med deras liv. Att komma tillbaka med ett ex är en av de mest inre känslan som många människor skulle älska att uppleva, särskilt eftersom dessa minnen med vårt ex alltid grumlar vårt sinne när någon annan gör några av de saker som vårt ex brukade göra. Jag var ensamstående förälder i nästan 3 år och även om min före detta man var långt borta från mina barn önskar jag fortfarande att han en dag kommer tillbaka till mig. Den här trolldomsläkaren jag stötte på, känd som DR ISIKOLO, hjälpte mig med mina önskemål och jag är glad att kunna säga att jag är tillbaka med min före detta make och jag är mycket glad att dela vittnesbördet med alla så att de också kan träffa denna DR ISIKOLO och lösa deras problem. Jag vet inte vad andra kan känna om att få sitt ex tillbaka i sitt liv men jag vet alltid att det finns en välsignelse i förklädnad med bara en enda återkoppling med ett ex. Om du vill komma tillbaka med ditt ex, kontakta denna fantastiska DR ISIKOLO på hans WhatsApp +2348133261196 eller e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

18:22  
Blogger Unknown said...

Jag är Ivanka Fabijan från Stockholm, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för alla. Jag var gift med min man Amos Fabijan, jag älskar honom så mycket att vi har varit gifta de senaste 8 åren nu med två barn. när han åkte på semester till Finland menade han en dam som hette Mary, han berättade att han inte längre är intresserad av äktenskapet längre. Jag var så förvirrad och sökte hjälp och min vän sa åt mig att kontakta Dr Isikolo för hjälp. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att få tillbaka min man och han bad mig att inte oroa mig för att hans förfäders gudar kommer att kämpa för mig. Han sa till mig efter två dagar att han skulle återförena mig och min man. Efter två dagar ringde min man och berättade att han kommer tillbaka för att uppsöka saker med mig, jag blev förvånad när jag såg honom och han började gråta om förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden för vad den här fantastiska trollformaren gjorde för mig och min man, du kan kontakta Dr Isikolos e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

20:25  
Blogger Unknown said...


Jag vill dela med mig av mina vittnesbörd med allmänheten om vad den här mannen kallade Ilekhojie. För vad han just har gjort för mig, den här mannen har precis tagit tillbaka min förlorade före detta make till mig med sin försoningsbesvärjelse. Jag var gift med min man och vi var tillsammans länge och vi älskade oss själva men när jag inte kunde ge honom ett barn lämnade han mig i 1 år och sa till mig att han inte kan fortsätta längre då jag nu letade efter sätt att få tillbaka honom tills en vän till mig berättade för mig om den här mannen och gav mig sin kontakt. Du kommer inte att tro detta när jag kontaktade Dr Ilekhojie, han försäkrade mig om en brådskande lösning. Nu är min man tillbaka till mig och med sina örter kommer jag snart att bli mamma. Allt är komplett med mig nu och allt beror på Dr Ilekhojie. Kontakta honom om du har problem med din make eller om du vill bli gravid. E-post; gethelp05@gmail.com Ring/Whatsapp +2348147400259

08:26  
Blogger Unknown said...

Fantastisk kärleksbesvärjelse för att komma tillbaka med din partner och fixa ditt trasiga förhållande
Jag är Doris Arsen. min man lämnade mig för 3 månader sedan och tvingade mig att skriva på skilsmässopapperen, och jag var helt krossad. Och jag kunde inte komma tillbaka till någon form känslomässigt. Jag tackar Gud för denna häpnadsväckande och briljanta trollformler som kom till min räddning. Wow! Den här trollformaren har hjälpt mig så mycket. Dr Isikolo garanterade mig en brådskande 24 timmars besvärjelse, som jag accepterade. Chockerande! den här månaden den 5 september 2019 ringde min man tillbaka till mig med många ursäkter efter 48 timmar, vilket han försäkrade mig om, och han gjorde allt för att dra tillbaka skilsmässopapperen som tidigare pågick med kraften av denna mirakelförtrollning. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin före detta älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botar cancer, herpes simplex-virus och andra sjukdomar, Tack så så mycket Herre för dina kraftfulla besvärjelser. uttryck räcker inte för att säga tack. Maila Dr Isikolo för all hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +23481333261196.

18:53  
Blogger Unknown said...

DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loreta Emilio, av respekt för dig och dina trollformler måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo efter att kärleksförtrollningen var klar, fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag skulle förlåta honom, jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka och detta hände efter 48 timmar när han gjorde jobbet och uppriktigt, kärleken och lyckan återställdes. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel bör kontakta DR ISIKOLO hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

16:56  
Blogger Unknown said...

Min pojkvän gjorde slut med mig för 2 månader sedan, för att han kände att jag var otrogen mot honom med en manlig vän till mig, jag försökte allt jag kunde förklara för honom men han betalade döva öron, jag var känslomässigt förstörd eftersom jag verkligen älskade honom tills Jag såg ett inlägg på internet om DR ISIKOLO som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade älskare. Först tvivlade jag på om det var sant eftersom jag aldrig trodde på sådana saker men jag bestämde mig för att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en kärleksförtrollning för mig. Processen med besvärjelsen för att återförena älskare är mycket enkel och han arbetar osjälviskt människor. Kärleken och tillgivenheten jag och min pojkvän delade återställdes inom 48 timmar och vi blev lyckliga tillsammans igen. om du behöver hjälp med ditt förhållande eller äktenskapsproblem. Här är hans kontakt, WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196, e-posta honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

18:28  
Blogger Unknown said...

Jag är mycket förvånad över Dr Isikolos mirakulösa upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen, hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, blev jag bara så chockad att jag valde samtalet och kunde tror inte mina öron. Han bad mig verkligen att förlåta honom och gav löften på telefon, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. ell om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196

15:13  
Blogger Unknown said...

Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvänder till mig, jag heter Lora Milan och jag vill tacka Dr Isikolo för att han gav glädje och lycka till mitt förhållande och min familj. Jag vill informera er alla om att det finns en trollformel som är verklig och äkta. Jag trodde aldrig på någon av de här sakerna förrän jag förlorade min pojkvän, jag behövde hjälp tills jag hittade Dr Isikolo som en trollformel, och han kastade en kärleksförtrollning för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka min pojkvän om två dagar fyra dagar senare ringde min telefon, och så chockerande nog var det min pojkvän som inte har ringt mig på de senaste 3 åren, och bad om ursäkt för hjärtekrossningen och berättade att han är redo att vara min ryggrad tills resten av hans liv med mig. Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Allt tack går till Dr Isikolo för det överdrivna arbete han har gjort för mig. Nedan är e-postadressen om du är i någon situation du genomgår ett hjärtkross, och jag försäkrar dig att som han har gjort min, kommer han definitivt att hjälpa dig också. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

18:02  
Blogger Unknown said...

Min man och jag har varit gifta i över 10 år. Vi träffades när jag var 18 och han var 21. Vi har gått igenom mycket känslomässigt tillsammans. Det var flera stora slagsmål och smärtsamma situationer i vårt äktenskap, men vi verkade alltid komma ut starkare på andra sidan. Ur det blå satte min man precis upp skilsmässopratet på mig, jag var helt deprimerad tills jag hittade Dr Ilekhoji-numret och han utförde en försoningsförtrollning för vår räkning. Du kommer inte att tro att min man ringde mig vid den exakta tidpunkten som Dr Ilekhojie sa att han skulle ringa och jag blev helt förvånad! Han är underbar och hans trollformler fungerar så snabbt. Hans kontakt E-post: gethelp05@gmail.com Ring/WhatsApp detta nummer (+2348147400259)​​

16:29  
Blogger Unknown said...

Jag heter Bernada Gaspar. Av respekt för dig och dina besvärjelser måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat, allt de vill ha var efter mina pengar. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksbesvärjelsen var klar fick jag äntligen ett samtal från honom på mindre än 48 timmar. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag borde ge honom, jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag har verkligen ont om ord och glad, du är en Gud sänd till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel, kontakta Dr.Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

18:19  
Blogger Anonymous said...

Var bara glad! Var älskad och älska! VAR den bästa versionen av dig själv FÖR dig själv!!! . Ville bara dela med dig av en framgångssaga! Jag har precis fått tillbaka min man med hjälp av äkta kärleksförtrollare DR, Ilekhojie .. Ända sedan DR, Ilekhojie hjälpte mig, är min man väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Du kan också kontakta denna trollformel och få din relation fixad. Här är hans kontakt,
WhatsApp honom: +2348147400259
Maila honom på: (gethelp05@gmail.com

11:53  
Blogger Unknown said...

Jag är Helena Leon från Stockholm, jag och min man och min man har varit gifta i över 10 år. Vi träffades när jag var 20 och han var 24. Vi har gått igenom mycket tillsammans känslomässigt. Det var flera stora slagsmål och smärtsamma situationer i vårt äktenskap. Ur det blå satte min man ett skilsmässosamtal över mig, jag var blind! Jag såg det inte komma, jag kände inte igen tecknen. Han tycker inte längre att jag är sexuellt attraktiv. Jag kunde inte låta bli att gråta hela tiden för jag var oerhört sårad. Jag var helt deprimerad tills jag hittade Dr ISIKOLO trollformaren från Afrika som alla pratade om på nätet och jag kontaktade honom för en kärleksåterförening. Under vårt samtal försäkrade han mig att han skulle ta tillbaka min man om mindre än 48 timmar när jag väl följer processen. För mig verkade det omöjligt. Du kommer inte att tro att min man ringde direkt efter 48 timmar och bad mig att glömma vad han än sa om skilsmässan. Jag blev helt förvånad. Nu älskar min man mig mycket mer än tidigare. Du kan också kontakta honom om du har problem med ditt äktenskap eller förhållande. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196888

18:02  
Blogger Unknown said...

Jag träffade en kraftfull trollformler som heter Dr Ilekhojie, han är verklig, ärlig och äkta.. Han hjälpte mig att få tillbaka min älskare, det finns ingen dålig eller negativ effekt. Försoningsbesväret återförenade mig och Elliot. Det fungerade efter tre dagar precis som han lovade.. Elliot kom tillbaka till mig, bad om ursäkt för att han lämnade och nu är vi tillbaka tillsammans och lika lyckliga som någonsin... Jag kommer att uppmuntra och rekommendera alla att kontakta Dr Ilekhojie och be honom om hjälp. Berätta bara för honom din situation så hjälper han dig... Här är hans kontakt... WhatsApp honom: +2348147400259, e-posta honom på: gethelp05@gmail.com

08:50  
Blogger Unknown said...

Jag heter Monica Vedran. Jag är mycket förvånad över Dr Isikolos mirakulösa upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan, och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig blev jag bara så chockad att jag ringde och trodde inte mina öron. han bad mig verkligen att förlåta honom och gav löften på telefon, han kom tillbaka hem och gav mig också en mycket trevlig present bara för honom för att bevisa sin kärlek till mig. Jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Isikolo och tackade honom, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Om du behöver en effektiv och verklig trollformel för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans WhatsApp: +2348133261196.

09:27  
Blogger Anonymous said...

Jag var ensam med mina barn och de ville absolut ha sin pappa. Jag grät hela natten och fick förklaringar när mina barn frågade efter sin pappa och månader senare serverade han mig skilsmässapapper och det knäckte mig. Under en av mina ensamma dagar i parken träffade jag Melissa som gav mig kontakten med Dr Ilekhojie. Efter att ha pratat med honom hade jag lite lugn och trygghet när han lovade mig att min man kommer tillbaka om några dagar. Jag gjorde allt han bad om och gav allt han behövde. Med exakt tre dagar kom min man sent på kvällen och bad praktiskt taget om att jag skulle glömma skilsmässan och acceptera att han återvänder hem. Jag blev förstummad eftersom jag inte förväntade mig resultat så snart. Tack Dr Ilekhojie även om du inte kommer att se det här inlägget. Om du är i en situation som min, vänligen prata med Dr Ilekhojie och jag försäkrar dig att det alltid finns en lösning från honom. E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp eller Viber +2348147400259

14:16  
Blogger anonymous said...

Effektiv kraftfull kärleksförtrollning för att få tillbaka din före detta älskare nu, kolla in DR ISIKOLO
mitt namn är Ana Leandro och jag har precis upplevt underverken av Dr.Isikolo kärleksförtrollning, som har spridits på internet och över hela världen. Hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina äktenskap och få tillbaka förlorade älskare och även hjälpa till att vinna på lotteri. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor om hur han hjälpte till att få tillbaka min före detta älskare. Jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 4 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. DR ISIKOLO sa bara till mig att le 3 gånger och ha en vila i sinnet, han kommer att hantera allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen ringde Toni mig och det var chockerande för mig. Han kom tillbaka hem och fick också fina presenter till mig bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig. Jag blev så glad och ringde DR ISIKOLO och tackade honom, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO hans WhatsApp honom på +2348133261196 eller e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

08:38  
Blogger Unknown said...

Jag vet inte hur jag ska förklara detta.. Jag är överväldigad av lycka, du säger det och det kommer att gå Dr Ilekhojie..OMG! Detta är mer som ett mirakel. Du är en Gud som har skickats till mig..Jag älskar dig och jag kommer för alltid att vittna om dina tjänster till andra människor som också står inför äktenskapliga problem. Du gör hela mitt liv till ett levande vittnesbörd. Min man är tillbaka enligt ditt ord. Allt tack vare dig Dr Ilekhojie. Jag kommer för alltid att vara dig tacksam. Välsigna dig! Välsigna dig!! välsigna dig!!! Alla där ute som har liknande problem i hans/hennes äktenskapshem bör kontakta denna fantastiska trollformler, han kan vara till hjälp. Kontakta Dr Ilekhojie på hans e-post. gethelp05@gmail.com eller RING/Whatsapp-nummer +2348147400259

10:21  
Blogger anonymous said...

Jag heter Katrina Leo och med så mycket glädje i mitt hjärta är jag här för att uttrycka mig om hur Dr Isikolo räddade mitt äktenskap från skilsmässa. Jag och min man hade ett visst missförstånd och det splittrade vårt äktenskap i den mån min man sökte skilsmässa. Så jag har inget annat val än att gå till internet för att söka efter en lösning på mitt problem. Det var där jag stötte på Dr Isikolo detaljer och hur så många människor skrev bra saker om honom och hans underbara verk för dem och om hur han har hjälpt många människor genom att återställa deras relation. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade allt jag behövde göra och på mindre än 48 timmar avbröt min man skilsmässopapperen. Nu bor jag och min man tillsammans i fred och harmoni, tack vare Dr Isikolo för att han räddade mitt äktenskap från att gå i upplösning. Dr Isikolos kontaktinformation är via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsappa honom på +23481333261196.

18:38  
Blogger Unknown said...

Jag är så glad att mitt trasiga äktenskap har återställts. Det har gått mer än en månad nu och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som hade varat i nästan 2 år innan vi bröt upp är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit.
Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap och förde tillbaka min man till mig!”. Vi lever lyckliga tillsammans igen. Kontakta honom via Whatsapp +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

16:18  
Blogger Unknown said...

Jag heter Jasmina Leon och jag och min pojkvän var tillsammans i 2 år, det har gått 6 månader sedan vi separerade. Jag älskar honom fortfarande, men på något sätt känns det orättvist. Varför älska någon som ovb inte älskar dig tillbaka? Jag har bett och bett för dessa månader och ingenting. Han är fortfarande med sin nya flickvän (som han bor med) men det betyder inte att jag måste söka hjälp De första veckorna efter uppbrottet låg jag i mina knän och bad och letade efter hjälp, dem jag fina en kommentar på nätet hur en trollformel hjälp till att återupprätta förhållandet få tillbaka ex älskare, ”så jag bestämde mig för att prova eftersom jag älskar min pojkvän så mycket. så jag kontaktade Dr Isikolo och berättade för honom om alla mina problem och han gav mig 100% garanti för att jag kommer att få tillbaka min pojkvän efter trollformeln så jag var begåvad och lycklig som fick kontakta honom gjorde jag allt han bad mig om och till min största förvåning 2 dagar efter besvärjelsen ringde min pojkvän mig och bad om ursäkt för vad han gjorde mot mig och bad om min förlåtelse för att komma tillbaka hem för mig, jag blev riktigt sårad och går igenom de där stunderna då han lämnade mig, trots allt Dr Isikolo gjorde för mig. Dr Isikolo är en bra trollformel så ring honom eller lägg till honom på Whats-app: +2348133261196 eller mejla honom på hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com.

09:07  
Blogger Unknown said...

Det har gått mer än en månad nu och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år innan vi bröt upp är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte med ord uttrycka hur tacksam jag är Dr Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit.
Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap och förde tillbaka min man till mig!”. Vi lever lyckliga tillsammans igen. Kontakta honom via Whatsapp +2348147400259 eller e-post (gethelp05@gmail.com)

12:56  
Blogger Unknown said...

Jag visste aldrig att det fanns lotteri förrän jag blev hänvisad till Dr Ilekhojie av min granne. Jag har spelat powerball de senaste 7 åren och jag har aldrig vunnit mer än $2 000 men efter att jag kom i kontakt med Dr Ilekhojie berättade jag för honom om mina tidigare erfarenheter av att spela lotteri som jag aldrig har vunnit stora belopp av och Dr Ilekhojie berättade för mig vad kommer att göras genom att be och förbereda ett lotteri för mig. Han gjorde det och gav mig några nummer för att spela lotterispelet. Först tog jag allt som ett skämt tills jag fick ett mejl en vecka efter att jag hade vunnit summan av $343 000. Jag blev chockad och förvånad just i det ögonblicket eftersom mina efterlängtade böner äntligen hade besvarats och jag tackar Dr Ilekhojie för att han hjälpte mig för att min och mina generationers ekonomiska status skulle förändras. Om du vill vinna en enorm summa på ditt nästa lotterispel, kontakta Dr Ilekhojie. Maila honom via: gethelp05@gmail.com eller Ring/WhatsApp detta nummer +2348147400259 för omedelbart svar

00:31  
Blogger Unknown said...

Är du i stort behov av kärleksbesvärjelser för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? Maila DR ISIKOLO för snabb 48 timmars lösning. Jag heter Melina Marius. Jag hade problem med min man för en månad sedan, vilket ledde oss ifrån varandra. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inombords. Tills jag stötte på DR ISIKOLO på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig, för att kortfattat göra den långa historien kort. Innan jag visste ordet av, på mindre än 48 TIMMAR, ringde min man mig och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som pågick mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att framföra mitt tack och djupa tack till dig DR ISIKOLO för att du har hållit dina ord och dina löften genom att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla trollformel, och för att du använde dina begåvade och stora krafter för att ta honom tillbaka. Om du behöver hans hjälp kan du maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196.

14:01  
Blogger Unknown said...

Förra året lämnade min fästman mig bara för att jag tog honom otrogen mot mig med en annan kvinna i hans hus, sedan dess slutade han ringa mig, sms:a mig och till och med komma hem till mig för att fråga mig. Jag var så arg och arg och jag behövde hjälp att ordna om mitt förhållande. Jag kontaktade Doc och förklarade allt för honom, efter att ha förklarat för honom sa han till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan utförde han en försoningsritual för att föra honom tillbaka till mig. Efter 24 timmar ringde min pojkvän mig och började tigga mig att acceptera honom tillbaka. Om du vill ha tillbaka din älskare kontakta Doc nu, (gethelp05@gmail.com eller whatsapp: +2348147400259)

00:17  
Blogger Unknown said...

Hur den här store mannen som heter Dr Isikolo hjälpte mig att få tillbaka min älskare inom 48 timmar. min älskare gjorde slut med mig tidigare i år och alla mina ansträngningar för att få tillbaka honom visade sig misslyckas. Jag älskar honom så mycket att jag blir arg varje gång jag ser honom med en annan tjej. så en dag gick jag igenom internet på jakt efter hjälp när jag såg ett vittnesmål från så många människor om hur den här stora mannen som heter DR ISIKOLO hjälpte henne att komma tillbaka med sin man, så tur för mig, han fick jag kontakt med mannen. så jag kontaktade honom snabbt och jag förklarade allt för honom och han gav mig fullständig information om processen och vad jag skulle göra. så han sa att han behöver några saker för att göra bönerna åt mig, vilket jag gjorde mitt bästa för att få honom att se till att mina böner är gjorda och inom 48 timmar som han redan försäkrat mig. min älskare kom tillbaka till mig vädjande och hans snabba återkomst förvånar mig fortfarande tills nu. Allt tack vare DR ISIKOLO kan du också maila honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196 och vara säker på lösningen eftersom han helt enkelt är den bästa du kan hitta någonstans.

18:27  
Blogger Unknown said...

Hej jag heter Dora Sebastian och jag är här för att sprida dessa goda nyheter till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex-kärlek. Jag höll på att bli galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden. Men när jag träffar en vän som presenterar mig för DR ISIKOLO, den stora budbäraren till oraklet som han tjänar, berättade jag mitt problem för DR ISIKOLO om hur min ex kärlek lämnade mig och hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag . Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe där jag kommer att få min hjärtelust utan några biverkningar. Han berättade för mig vad jag måste göra. Efter att det var gjort. Under de kommande två dagarna ringde min kärlek mig på telefon och sa förlåt för att jag levde innan nu och även under nästa vecka efter att min kärlek ringde mig för att vädja om förlåtelse. Jag kallades till intervju i mitt önskade företag där jag behövde arbeta som verkställande direktör. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen. Inget problem är för stort för honom att lösa..Kontakta honom direkt på: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196.

15:02  
Blogger Unknown said...

DR ISIKOLO har gjort det igen för mig efter att ha hjälpt mig att få tillbaka min man. Jag heter Vanessa Erik och jag vill berätta för världen om DR ISIKOLO den stora förtrollningskastaren som förde tillbaka min estrandade make till mig när jag trodde att allt hopp var förlorat. så jag kontaktade honom och följde allt han sa åt mig att göra och jag fick faktiskt resultatet inom 48 timmar som han försäkrade mig. DR ISIKOLO använde sin kraftfulla besvärjelse för att få ett leende på läpparna genom att få tillbaka min man med sin besvärjelse, först trodde jag att jag drömde när min man kom tillbaka till mig på knä och bad mig att förlåta henne och acceptera henne tillbaka och till och med sedan dess älskar han mig mer än jag någonsin förväntat mig, så jag lovade mig själv att jag kommer att låta världen veta om DR ISIKOLO eftersom han är en fantastisk man. Har du problem i ditt förhållande? har din partner gjort slut med dig och du fortfarande älskar och vill ha honom eller henne tillbaka? eller behöver du hjälp av något slag, kontakta DR ISIKOLO idag för jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig precis som han hjälpte mig. DR ISIKOLO e-postadress är: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +234-8133261196.

18:32  
Blogger Unknown said...

De flesta människor går in i ett äktenskap med högt och fullt humör. De vet mycket väl vad de ger sig in på och accepterar detta med ett öppet hjärta. Även om du kanske säger att det finns mycket hype i äktenskap, särskilt under dagarna fram till bröllopsdagen, kan det bli lite frustrerande att ha ett missförstånd i ditt förhållande. Jag har gått igenom ett helvete med min man väldigt länge. Med hjälp av Dr Ilekhojie kunde jag lösa mitt äktenskapsproblem och nu finner jag äntligen lycka i mitt äktenskap. För alla som går igenom någon form av relationsproblem eller om du vill komma tillbaka med ditt ex, kommer jag att föreslå att du tar kontakt med den bästa relationsrådgivningsspecialisten som kommer att ge dig lycka tillbaka till ditt hem. Du kan komma i kontakt med The great Dr Ilekhojie på WhatsApp: +2348147400259 eller skicka ett e-postmeddelande {gethelp05@gmail.com} Han är alltid redo att hjälpa människor och föra tillbaka glädje i ditt liv

21:46  
Blogger Anonymous said...

Jag är så glad att dela min fantastiska upplevelse med den kraftfulla Dr Ilekhojie som hjälpte mig att få tillbaka min pojkvän. Jag och min partner hade många problem och blev så värre att vi gjorde slut. Jag grät tills min vän som hade ett perfekt förhållande berättade för mig hur hon gjorde det och presenterade mig för Dr Ilekhojie och han sa till mig att allt skulle bli bra. Han utförde en kraftfull trollformel för mig och min partner att försona sig och på exakt tre dagar kom Hugo tillbaka och bad om att jag skulle ta tillbaka honom. Vi är mer glada och stabila nu och Hugo har förändrats till det bättre. Om du är i liknande situation i ditt äktenskap eller förhållande, kontakta Dr Ilekhojie via Whatsapp/Viber +2348147400259 eller skicka ett e-postmeddelande till honom gethelp05@gmail.com

21:20  
Blogger Unknown said...

Jag heter Bernada Gaspar. Av respekt för DR ISIKOLO och dina besvärjelser måste jag göra detta vittnesbörd till alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat, allt de vill ha var efter mina pengar. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksbesvärjelsen var klar fick jag äntligen ett samtal från honom på mindre än 48 timmar. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag borde ge honom, jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag har verkligen ont om ord och glad, du är en Gud sänd till mig och hela min familj.. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel, kontakta Dr.Isikolos e-post via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

19:54  
Blogger Mikael said...

KONTAKTA DR.JAJA FÖR DIN LÖSNING VIA E-post: (jajaspellcasterstemple1@gmail.com)
Kära vänner online, jag heter Kristina är från sverige. Jag måste ge detta mirakulösa vittnesbörd, som fortfarande är otroligt för mig än nu. Jag hade problem med min man för två år sedan, vilket ledde till att vi gjorde slut. När han gjorde slut med mig var jag inte mig själv igen, jag kände mig så tom inom mig, min kärlek och ekonomiska situation blev värst, tills en nära vän till mig (Maria) berättade för mig om en trollformler som hjälpte henne i samma problem han heter också DR. JAJA, så jag mailade honom på jajaspellcasterstemple1@gmail.com trollformaren och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig att göra, för att göra den långa historien kort. Innan jag visste vad som hände ringde min man mig och berättade att han skulle komma tillbaka till mig om bara två dagar och jag var så glad över att ha honom tillbaka. Vi har två barn tillsammans och vi är nöjda med oss ​​själva. Tack till Dr. JAJA för att du räddade mitt förhållande och för att du också räddade andras egna. fortsätt ditt goda arbete Dr JAJA, om du är intresserad av att kontakta honom och vittna om denna välsignelse som jag eller om du går igenom ett hårt liv och du behöver hjälp med ett sådant problem kan du kontakta hans e-post: jajaspellcasterstemple1@gmail eller
Whatt-sapp/ring honom +79267733498 Tack.

07:40  
Blogger Unknown said...

​Min fru lämnade mig och bad om skilsmässa på grund av den osäkerhet jag hade med henne och det ständiga missförståndet. Jag gjorde mitt bästa för att lösa saker men allt var bortom mig och jag kunde inte hålla henne tillbaka från att lämna huset. Jag sökte hjälp från hennes familj för att hjälpa mig att få tillbaka henne hem men de kunde inte hjälpa också. Jag ångrade mina handlingar och det ledde mig till depression som jag led i 6 månader. Någon kopplade mig till Dr Joe som jag kontaktade och förklarade mina problem för och han försäkrade mig om lösningen. Han drog fördel av att hjälpa min situation och följde omedelbart. Han kastade en kärleksåterförening för mig och min fru och allt var löst och problemen vi hade dött en naturlig död när hon återvände hem på tredje dagen. Nu är vi tillsammans igen och lyckligare än någonsin tidigare. mejla honom nu (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-330-694-6798​

13:47  
Blogger Unknown said...

Jag förlorade vårt äktenskap och vårt vackra hem som förstördes av olycka när jag såg min fru gå iväg över lögnerna hon matades med och osäkerheter som aldrig var sanna. Jag lovade från början att aldrig vara en fuskare och stod på mig för att säkerställa att jag byggde ett lyckligt hem men tyvärr litade hon aldrig tillräckligt på mig. Jag vandrade i flera månader och försökte få henne tillbaka och sökte hjälp från olika källor, inklusive hennes familjeingripande, men det gav aldrig framgång. Jag kom i kontakt med Dr Isikolo som jag tvivlade på i det tidigare skedet vi kom i kontakt med. Jag var tvungen att hålla hoppet vid liv och följde procedurerna precis som han förklarade allt för mig. Han försäkrade mig om hennes återkomst, vilket hände efter två till tre dagar och jag har ännu inte hittat ord för att uttrycka hur glad och uppskattande jag känner att min son och jag hade hans mamma hem till oss. Jag berättar för alla om Dr Isikolo och hans vänliga hjärta som hjälper människor. Han kommer inte att svika dig om du provar honom. Kontakta honom via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

16:12  
Blogger Anonymous said...

Hej alla, mitt namn är Abbie Moore, är från USA. Jag vill dela med mig av mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man, som jag svor att någonsin vara med tills han lämnade mig för en annan kvinna utan anledning och jag försökte få saker att fungera för oss båda men saker och ting blev värre och jag älskar honom så mycket. Det finns inget jag kunde göra för att få tillbaka min man, tills jag såg ett vittnesbörd som delas av en kvinna som heter Lauren från Australien på internet som pratar om en kraftfull trollformler som tog tillbaka sin man inom 72 timmar och jag bestämmer mig för att ge det ett försök och till min största förvåning gjorde han det också för mig precis som han gjorde för Lauren och jag har många som klagar på falsk trollformel men den här jag träffade var en riktig trollformel som hjälpte mig att lösa mitt problem ,Jag hade ingen lösning på och det mest överraskande är att vår kärlek är väldigt stark. Det finns inget som att vara med mannen du älskar. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka till mig med hjälp av DR IBINOBA om du har liknande problem, jag kommer att råda dig att kontakta honom, han är där för att hjälpa dig och få ett leende på läpparna som han gjorde mot mitt och andra. Du kan kontakta honom på WhatsApp +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

19:00  
Blogger Anonymous said...

Han är den bästa trollformaren online och hans resultat är 100 % garanterat. Min man gjorde slut med mig efter 9 års förhållande. Det började från ett litet missförstånd varefter han sa till mig att det skulle vara bra att ta en paus, vilket jag tror blev till ett uppbrott. Han letar inte efter mig längre, han blockerade mitt nummer och folk sa att de såg honom med en annan kvinna, detta fick mina ögon tårar i ögonen eftersom vi är på väg att gifta oss, jag sökte hjälp tills jag träffade den här andliga mannen som heter Dr Ibinoba, som har hjälpt många människor med relationsproblem, jag pratade med honom om min situation och han beskrev för mig processen för att komma tillbaka med min älskare, jag följde hans instruktioner och idag är jag glad eftersom min man kom tillbaka efter 5 månaders uppbrott och vi är lyckligt gifta nu. Om du behöver hjälp av en trollformel för någon form av relationsproblem kontakta Dr Ibinoba för en varaktig lösning. WhatsApp: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

14:10  
Anonymous Cristina said...

Jag blev avvisad av min man på 4 år, det gör så ont att ha blivit försummad hela tiden, jag konfronterade min man och han sa att det inte fungerar och behöver en skilsmässa.. Jag kände mig deprimerad och behövde en lösning eftersom jag älskar honom så mycket. Jag gick online för lösning eller rådgivning när jag snubblade över en sida med omdömen. Människor med liknande problem som mitt. Jag hade turen att en kvinna lämnade ett mejl som jag kunde kontakta, jag tog ett djärvt steg för att jag var så deprimerad och känner för att dö. Jag kontaktade Dr Ilekhojie som utförde en försoningsbesvär åt mig och min man kom hem och bad om min förlåtelse. Det är våra 3 månader tillsammans idag efter att försoningsbesväret gjordes och min man har aldrig ändrat sig mot att älska mig.. kontakta Dr Ilekhojie idag via e-post: (gethelp05@gmail.com) eller WhatsApp/ring detta nummer +2348147400259

10:29  
Blogger Anonymous said...

Min man lämnade mig för en annan kvinna efter ett år av vårt äktenskap. Jag behövde honom tillbaka desperat eftersom jag älskar honom så mycket. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. Den här trogna dagen, när jag surfade på internet, stötte jag på ett speciellt vittnesbörd om den här gode mannen som heter DR IBINOBA hur han kan hjälpa en att få tillbaka ex snabbt och stoppa en skilsmässa eller uppbrott och så vidare, så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det. 72 timmar senare kom min man tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så glad och jag vill rekommendera denna fantastiska trollformler till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes trasiga relationer och helt enkelt kontakta den fantastiska "DR Ibinoba" Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig, gråt inte längre, kontakta denna kraftfulla trollformler nu. Tack DR IBINOBA för att du räddade mina trasiga relationer och för att du tog tillbaka min man till mig...whatsappa honom på: +2348085240869, E-post: dromionoba12@gmail.com

05:42  
Anonymous Anonym said...

Försöker du bli gravid, oroa dig inte längre. Det hela sker som ett mirakel med hjälp av Dr Ilekhojie som min vän introducerade mig för när jag hade ont, led av flera missfall när jag försökte bli gravid, han undersökte mig genom att ställa några frågor till mig om hur man vet vad som orsakade min infertilitet och sedan berättade för mig vad jag skulle göra, som jag köpte hans graviditet örter som han skickade till mig via leveransservice. Till min största förvåning blev jag gravid på mindre än 40 dagar efter att ha använt örter, enligt instruktioner från honom. Dr Ilekhiojie har äntligen gjort mig till mamma efter så många år av försök med bortkastade ansträngningar. För varje kvinna som också tycker att det är svårt att försöka bli gravid, försök få tag i hans örter oavsett hur svårt det är. Kontakta hans mailadress: E-post gethelp05@gmail.com eller WhatsApp/Telegram +2348147400259

12:31  
Anonymous Anonym said...

Jag är här för att upplysa alla om Dr Ilekhojies goda gärningar. Jag och min ex fru har haft problem i den bästa delen av 2 år nu och vi har försökt all rådgivning och pratat med våra föräldrar men ingenting fungerade. Vi slåss om allt och separationen var nära förestående tills jag såg en recension av Dr Ilekhojie. Jag kontaktade honom och informerade honom om mitt tillstånd. Han lovade att utföra en försoningsritual som kommer att säkerställa att kontakten mellan mig och min fru återställs. Det har gått en vecka nu sedan jag sorterade hans hjälp och det börjar bli bättre mellan mig och min fru. Vi har börjat bo i samma sovrum igen och vi har båda informerat våra advokater om att skjuta upp skilsmässaplanerna. Jag är så glad nu att jag kan njuta av min fru igen. Kontakta Dr Ilekhojie om du har problem i ditt äktenskap. E-post: gethelp05@gmail.com eller WhatsApp/Telegram +2348147400259

02:04  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com