söndag 22 maj 2011

Fortfarande helg

Nu har jag varit på landet jättelänge och imorgon åker vi hem. Vi längtar efter pappan. Men det har hänt massor med huset, det börjar bli så fint. Och samtidigt är det så lååångt kvar. Det kommer bilder när det är klart. Längtar till sommaren då man även får vila här. Det kommer bli mycket premium.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Även vi har fått en liten lättnad. Snickarna blev klara i fredags, nu väntar vi på elektrikern och rörmokarn. Elektrikern lovade komma igår, sen lovade han idag, men jag har fortfarande inte sett röken av honom. Men vi har börjat flytta tillbaka möbler och böcker till rummet. Det tar tid. Man kan ju inte bara plocka in böckerna, man måste gå igenom. Man gör sina upptäckter också. Men övervägandena är värst. Behöver vi ha kvar det här? Somliga av oss tycker det är nödvändigt att den gamla skrivmaskinen får plats i skåpet. Andra att vinden passar bättre, eller ännu hellre bara bort. Men somligt är inte förhandlingsbart har tanten kommit underfund om.

13:28  
Anonymous Bitter said...

Det är knepigt med saker. Jag köper många men älskar också att slänga och rensa. Borde nog sluta köpa istället. Känns smartare. Väldigt bra tillfälle att se över sina ägodelar, just när man har gjort om.

19:14  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com