tisdag 14 februari 2012

Tiden bara går

Man glömmer att blogga. Min man (och jag) handlade för 16000 på vårt gemensamma kort i februari. Han är fattig hemmapappa och betalar under den här perioden bara 4000 av kortsumman. Den begåvade räknat snabbt ut att jag blir mycket mycket fattig. Har nu infört storhandling och tvåveckorsplanering av maten. Vill göra annat för mina pengar.

4 Comments:

Anonymous Josefine said...

Åh gud. Det måste vi också. Ibland räknar jag ut vad vi lägger enkom på mat. Vi skulle kunna åka på x antal extra resor om året om vi bara planerade lite grand.

09:37  
Anonymous Bitter said...

Jag hoppas att planeringen kommer att hjälpa. Dock att jag skickade min man att storhandla. Kostade 2600. Det hade det inte gjort om jag hade gjort det själv. Dilemma.

08:51  
Blogger Stora Morran said...

Jag tycker att det är normalt med 16000 per månad. Eller? Är det räkningar också i det? Jag gillar att handla på mathem. Då sitter jag och gör veckomatsedlar och handlar allt till det. sen får man det hemkört. Det är lite dyrare varor men det blir fasiken alltid billigare än när vi går i affär och plockar på oss allt möjligt. Sen brukar Ture lacka ur efter ca 30 minuter i affären. Då är det inget roligt länge.

15:24  
Anonymous Bitter said...

Det var tyvärr bara vårt MasterCard. Sen är det säkert 20000 till i räkningar... Bu.

Men matschemat har funkat rätt bra faktiskt. Skönt också att slippa fundera på vad man ska laga varje dag!

15:44  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com