lördag 1 mars 2014

#1

Jag tänkte att jag också skulle försöka blogga hundra inlägg på hundra dagar för att det ska hända något. Vill dock inte anmäla mig till Fredriks rörelse för jag vill ha friheten att sluta utan dåligt samvete om jag inte skulle få tid/lust/ork.

I alla fall. På måndag börjar min mans föräldraledighet med Gunnel. Jag har längtat intensivt  efter denna dag de senaste tre månaderna. Jag är inte så bra på att vara hemma med barn. Jag tycker nämligen att det nästan är det tråkigaste som finns. Så kan vi fundera på om det gör mig till en dålig mor eller inte. Jag tycker inte.

Men, det fina i kråksången är ju att jag inte börjar jobba på måndag, utan först 1 april. Mars månad ska jag ägna åt att skriva klart två böcker, träna nästan varje dag för att lelle ryggen kanske ska kunna återhämta sig helt och dessutom ska vi åka till Kanarieöarna i mitten och just nu längtar jag så mycket att jag nästan inte har ord för det.

Men innan det nya roliga livet börjar på måndag är jag ensam till söndag kväll med båda barnen pga någon himla fyrtioårsfest i Östersund som min man var tvungen att åka på. Mycket värdelöst tycker jag, som ändå tar hela nätterna då min make inte vaknar förrän båda ungarna väckt varandra, mig och förstört hela natten. Hade så oerhört gärna sovit lite middag den här helgen men det kan jag bara glömma. Är ganska säker på att jag lägger mig samtidigt som les kids i kväll.


BlogRankers.com