tisdag 18 oktober 2011

Så plötsligt händer det

En liten stund efter jag hade gnällt färdigt här, reste han sig plötsligt ur soffan och dammsög vardagsrum och kök. Nu städar han i förrådet. Helt skitdåligt är det inte. Dessutom är han tio gånger bättre än jag på att städa. Jag vill bara inte behöva be om det.

3 Comments:

Blogger inte skyldig said...

Läser han din blogg?

23:49  
Anonymous Anonym said...

Det här är de eviga frågorna, men det beror ju på att vi ÄR olika. Ibland (ofta) är det alldeles utmärkt att vara olika, men ibland är det bara jobbigt. Jag kan också reta ihjäl mej på att behöva be om vissa saker. Jag tycker det hjälper att prata om det, som någon föreslog i kommentaren till din förra blogg. Och jämka. Det allra viktigaste är att inte låta det gå ut över relationen så att det blir tråkigt och trist att vara tillsammans. Så att man glömmer hur roligt och kul man brukar ha tillsammans!
Och om det är just städning det gäller, så kanske städhjälp är nåt, fast jag av princip är emot det. Men en mormor jag känner förvånades när hon kom hem till sin dotter som hade skaffat städning och upptäckte hur hela familjen rusade runt och plockade i ordning på söndagen för att städhjälpen skulle komma dan efter. Och egentligen är det ju det där plocket som tar tid tycker tanten.

11:17  
Blogger Strawberry milkshake said...

I hear you.

17:11  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com