torsdag 3 november 2011

Är på konferens

Mina kollegor checkar in på sina rum. Inte jag. Bad om konferenslokal på taxiavstånd pga soft mama. Orkar ändå inte hela natten som det brukar vara så kändes bäst att sova hemma. Min man är arg på mig för vi ska "satsa på min karriär". Jag tänker att jag ändå sköter den bäst nykter på dagtid. Kvinnofälla? Ja? Nej?

4 Comments:

Blogger motvalls said...

Hmm. Antagligen kvinnofälla. Men en gång är ingen gång. Själv har jag både sovit borta å åkt hem från jobbkonferenser på sistone. Det är nog skönare att vara kvar, mest för att man får sova ut då... :-) Men fint att komma hem å få snufsa lite bebis också, ego som man är.

22:34  
Anonymous Anonym said...

Jag håller på dig. Möjlig kvinnofälla, men man får välja sina fällor. Du har en bebis som bara är 8 månader. De flesta jag känner är hemma minst ett år med barnet, sen brukar pappan ta vid. Småbarnsåren går så fort! Tycker tanten.

13:53  
Anonymous Anonym said...

Om du möjligen tittade på Skavlan igår, så skulle du sett "Norges mäktigaste kvinna". Jag satt och funderade på om hon hade barn eller inte, om hon med barn kunde bli "Norges mäktigaste kvinna". Det visade sig att hon hade fyra barn, det var två tvillingpar med tre års mellanrum. Kan aldrig inbilla mig att hon hade lämnat dem helt åt sitt öde tror tanten. Detta apropå barn.

11:28  
Anonymous Bitter said...

Nej men jag tror nog egentligen inte att det är någon större fara. När jag åkte hem hade hälften gått och lagt sig. Men tror att man måste se upp, så att man väljer bort rätt saker. Om man tycker sånt är viktigt. Och det gör man ju, ibland i alla fall.

14:14  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com