fredag 17 februari 2012

Ett år

Alltså vad tiden går fort. Idag är det er år sedan igångsättningen började fungera och jag kördes ner till förlossningen. Klockan 15 fick jag värkstimulerande dropp. Mellan 15 och 22 är allt mycket suddigt. 22.03 föddes Sigge. Sen träffade jag honom igen klockan fem på morgonen. Efter operation och återhämtning då.

Egentligen är det ju mammorna man borde fira på födelsedagar. Att de klarade det. Känner mig som en superhjälte. Men jag tycker nog att kroppen borde vara läkt ett år efteråt. Det känns lite orättvist.

Men Sigge är supersöt, tjock och ofta snäll. Idag vaknade han 05.25 och var gnällig ända till jag gick hemifrån halv åtta. Gillade pappret och snörena kring paketen dock. Han äter allt med god aptit, är fortfarande lite för kort, kan stå utan att hålla i sig i flera sekunder och har fem tänder. Och så älskar han sin mamma väldigt mycket. Så mycket att han helst vill sova ovanpå henne. Det är ok, tycker jag.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag tycker nog du är en superhjälte. Men alla har det ju inte lika jobbigt - foglossning är ett elände. För oss andra - inte tycker jag att jag är någon superhjälte precis. Ok, lite jobbiga förlossningar, men inte gick jag sönder och absolut inga besvär efteråt. Så olika kan det vara.

Så grattis båda två! Och att tiden går fort, inte går den saktare med åren, det kan tanten garantera.

10:53  
Anonymous Bitter said...

Ja visst går tiden fort. Den snabbast året i mitt liv. Men jag tycker alla som burit och fött barn är superhjältar även om de flesta slipper ha det som jag.

13:18  
Anonymous Anonym said...

Tycker också att vi är superhjältar, vilken prestation. Har också ganska diffusa minnen från min förlossning som inte heller var så kul. Hörde någonstans att det tar cirka två år innan kroppen är återställd, tror att det stämmer. Kan bla känna av när jag går för mycket. Hoppas du blir bättre snart.

/Susanne

21:56  
Blogger smurfenlina said...

Grattis Sigge och Sigges mamma :)
Vår Noah fyller 3 år idag och förlossningen känns inte alls så avlägsen som 3 år sen...klart vi är superhjältar!

10:14  
Anonymous Bitter said...

Tack så mycket!
Förlossningen känns ju både som igår och som för tusen år sedan, lite kluvet det där. Men det är i alla falla skönt att det är över!

Två år till man är helt återställd känns helt blä. Men det är väl bara att acceptera. Tänker att jag efter 40 är helt ok igen, om jag lyckas få ett till barn då då.

10:17  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com