tisdag 17 juli 2012

Mera barn

Jag (vi) vill ha fler barn. Dvs ett. Min ortoped suckade och sa efter en stund: förbered er på att det kommer bli väldigt jobbigt och smärtsamt. Vad tror ni, är det värt det?

7 Comments:

Blogger motvalls said...

Om ni förbereder er på att mannen får ta hand om Sigge å hushållet å ditt enda fokus är graviditet å jobb (om än sjukskrivning om det blir för illa) så tror jag det funkar. Å jag tror det är värt det. Tänker att andra gången ändå är enklare för då vet en mer vad en kan vänta sig å att det tar slut på sikt. Å förbered er på det jobbigaste så kan det ju bara bli bättre, eller!?!

13:30  
Anonymous Bitter said...

Ja det är precis så vi tänkt, och involvera släkten. Och köpa hjälp om vi inte skulle orka mot slutet. Jag är ganska rädd för att ha ont så länge bara, plus minst ett år efteråt. Man blir ganska förkrossad av det. Men en ny bebis... Åh alltså

19:11  
Anonymous Anonym said...

Om du vill veta vad jag tycker: Hör med dina olika läkare. Hur stor risk är det att du får foglossning en andra gång? Hur stor risk är det för din hälsa att få det en andra gång, och hur stor är risken för bestående men? Är det övergående så är det ju en sak, men annars? Du har ju några år kvar att leva tycker tanten om denna svåra fråga. Sen får du väl ta beslutet.

20:56  
Anonymous Bitter said...

Jag ska faktiskt på en second opinion snart, men jag tror tyvärr att det kommer bli jobbigt, dels för att sannolikheten för foglossning är mycket stor om man haft det en gång, dels för att deisken i ryggen inte är helt bra, så båda de grejerna gör det förmodligen jobbigt. Men just nu känns det som om det kommer vara värt det.

18:51  
Anonymous Anonym said...

Jo, jag hade för mig det också, att risken för foglossning är stor om man haft det en gång. Tyvärr. Svårt tycker tanten.

21:00  
Blogger Stora Morran said...

Hej! Jag vill bara inflika att min andra graviditet har varit mycket bättre fysiskt sett. Knappt någon foglossning och nästan inget problem med carpal tunnelsyndrom som jag blev sjukskriven för 100 % i v 30. Samma sak hände min kollega, första graviditeten jätteproblem med bla foglossning men knappt några problem under andra graviditeten så så kan det faktiskt också bli...

02:29  
Anonymous Bitter said...

Hoppas hoppas. Men ryggen är ju ändå paj, så lite jobbigt vet jag redan att det blir. Men det vore underbart att slippa det andra. Lycka till nu Morran

16:44  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com