söndag 2 mars 2014

#2

Igår var livets näst längsta dag (den längsta var när jag födde Sigge). Har nog nästan aldrig varit så trött och somnade kvart över åtta. Vaknade några gånger och gav välling och annat och gick upp kvart i sex.  Om jag är utsövd? Nej.

Gunnel har nästan knäckt krypkoden, några få steg i taget går bra. Därför är hon vansinnigt frustrerad nu för tiden. Liksom sin mor. Jag kommer heller ingen vart, om än i en lite annan mening.

Annars är hon väldigt söt, har två tänder och en till på gång. Har börjat få lite hår, faktiskt. Det dröjer nog några år innan vi behöver bekymra oss om att sätta upp det, om en säger så, men det är otvetydigt mer än för några månader sedan. Hon är väldigt kär i sin mamma, nästan alltid glad och intresserad av andra människor. När Johanna var här i torsdags flinade hon upp sig som aldrig hade sett något så roligt förut. Det kan förvisso vara sant.

Annars gillar hon att äta sladdar och stora mängder mat. Hon väger 10,5 kilo och är 70 cm lång. rätt så jättetung alltså. Hon gillar även andra barn, Philomène och Paloma var här en stund igår och Paloma är bara två månader äldre men kanske världens roligaste människa enligt Guns.

Slut på rapport om mitt yngsta barn.

BlogRankers.com