onsdag 8 augusti 2012

Världens bästa man

Är faktiskt min. Är FÖRSTUMMAD. I går skulle vi fira vår bröllopsdag igen. Det var det riktiga firandet, för på den riktiga bröllopsdagen i juli trodde vi att vi skulle vara på ett tåg så vi bestämde att vi skulle skjuta på det. Sen att vi inte var på ett tåg och firade lite ändå är en helt annan sak.

I vilket fall som helst, det var hans tur att hitta på något, förra året fixade jag en övernattning på Häringe slott och jag hade inte särskilt höga förväntningar inför den här dagen, mer än att det skulle bli jättemysigt så klart, eftersom han just nu bara lever på föräldrapenning.

Hade fel.

Först tog vi en taxi till Lydmar och jag blev supernöjd, har velat äta där länge. Där fick vi lite champagne och drinkar. Men strax före åtta gick vi därifrån. in på MATHIAS DALHGREN. Fatta!
En dröm jag har haft mycket länge men aldrig tyckte mig haft råd till. Och det var fantastiskt. Den bästa upplevelsen på mycket mycket länge. Och jag blev så förvånad. Servicen var helt makalös, maten gudomlig och dryckerna likaså. Vi åt tretton rätter och 10 olika drycker. Fyra timmar tog det, sen var vi tvungna att åka hem och avlösa barnvakterna. En av de bästa kvällarna i mitt liv faktiskt.

Den enda nackdelen var väl att min mage inte riktigt klarar så mycket mat och dryck. Kunde inte sova på hela natten pga för mätt. Har fortfarande inte ätit något kl 14.00 dagen efter. Och att slitsen i min klänning sprack upp så jag fick sitta med jackan i knät för att inte visa höftbenen. Men det kunde jag ju leva med.

Sa jag att man fick en påse med frukostbröd när man gick därifrån också? Hur bra är inte det?

Det kommer bli mycket svårt att komma upp till samma nivå när det är min tur att fixa nästa år, det säger jag bara.
BlogRankers.com