fredag 14 september 2012

Första veckan

Första dagisveckan är snart över och det har gått BRA. Peppar peppar. Igår somnade han själv. Helt sjukt. Det har vi aldrig lyckats med. Det har varit skönt att vara på jobbet, hela dagar, att hinna göra det man ska i lugn och ro.

Ikväll åker vi ut till landet för att stänga huset. Måla en vägg. Ta upp båten. Egentligen är det för tidigt på hösten tycker jag, men vi har för mycket inbokat kommande månaderna för att hinna. Kanske åker vi i november och bor i pappas hus.

Slut på rolig information.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Vilket fint väder ni måste ha på landet! Tur. Tänkte på det igår när vi var på stan och halvmaran gick. Vilken skillnad mot när maraton gick 2 juni! Nu såg vi inte på halvmaran, utan gick på bio istället. Palmefilmen. Otroligt bra gjord. Bör nog ses på bio, med den stora duken. Blir mäktigt. Bara att göra urvalet av allt som ändå måste ha funnits om honom! Vet inte hur yngre personer uppfattar filmen. Är ju lite märkligt att ha varit med om hela den här tiden. Det finns en del tidsmarkörer som bara är helt underbara. Och sen musiken! Den som jag nästan aldrig lägger märke till annars. En upplevelse för tanten.

11:10  
Anonymous Bitter said...

Ja hade verkligen fantastiskt väder. Lycka att få så fint sista helgen för året.

Vi längtar mycket efter att se Palmefilmen, även om jag inte var särskilt medveten om politik på den tiden finns det ändå en hel del minnen. Vad kul att ni gillade den!

15:45  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com