onsdag 3 oktober 2012

Jag vet. Men ändå.

Siggot är lite mer än nitton månader och kan fortfarande inte säga någonting annat än mamma. Och det händer inte varje dag. Alla barn är olika och bla bla. Jag vill att han ska säga saker. Några i alla fall.

7 Comments:

Anonymous Anonym said...

Du vet det. Vår dotter pratade helt och hållet när hon var 2 år. Sommaren innan, och hon är född i oktober, så vet jag att jag tänkte att hon kan inte säga mamma en gång. Fast det kunde hon ju. Mamma, pappa och lampa typ. Hur det var med våra pojkar, som är yngre, har tanten ingen aning om, vad det nu kan bero på.

17:34  
Anonymous Bitter said...

Nej, jag vet ju. Får helt enkelt ha tålamod. Det kommer sen.

14:35  
Anonymous Anonym said...

Vår 19 månaders säger inte mer han heller....

14:23  
Anonymous Bitter said...

Skönt att höra!

14:33  
Anonymous Anonym said...

Ord är viktigheter, kanske att sonen din förstått det och är smart nog att hålla på dem..(Klart han är, du verkar ju vara av den smarta typen och sådant smittar ju) Nitton månader är ju egentligen ingenting på en livstid. Förstå vad många saker som ska hinnas läras, förstås, utforskas, upptäckas och smakas på under den korta tiden! Kanhända att jag inte känner dig, inte ens vet vem din son är, men jag är övertygad om att han både är och kommer att bli en fantastisk människa när än han bestämmer sig för att bubbla ur sig ord.

17:57  
Blogger emster said...

didi sa inte heller så mkt vid den åldern. sen sa det pang vid två år och nu ba *won't shut up*

08:59  
Anonymous Bitter said...

Medsolskeniblick: tack för gullig kommentar. Jag vet, det löser sig. Jag är bara otålig - vill höra gulliga ord nu nu nu!

Emster - ska kanske vara tacksam så länge det varar då...

09:49  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com