onsdag 10 april 2013

Andningen

I morse träffade jag en öron-, näsa-, halsspecialist. De stack in en lång slang i min näsa. EJ ROLIGT. Men allt ser fint och bra ut. Troligtvis beror den här klumpen i halsen och svårigheten att andas på att magsyra skvalpar upp trots att jag inte lider så svårt av halsbränna den här gången. Det kommer ändå lite även om man inte märker det och ger så ärr på slemhinnorna. Hoppas hon har rätt. Har fått lite starkare halsbrännemedicin och lite kortisonnässprej. Bara jag kan andas ordentligt kommer jag kunna stå ut till juni. Även om jag numera inte längre kan förflytta mig överhuvudtaget.

Jag önskar verkligen att jag kunde gå ut på helgerna nu när våren faktiskt verkar komma. Men jag orkar inte ens gå till Nytorget och sätta mig på en bänk i lekparken. Och dit är det inte långt. Så jag sitter inne och tittar på solen där ute. Snart blir det förhoppningsvis varmt nog att sitta på innergården. Då ska vi ha heldagspicknick där.

Vår balkong byggs i augusti och det är ju i och för sig bra. Det hade dock varit lite roligare att ha den i maj när jag ska vara hemma från jobbet och inte göra något. Men man kan inte få allt. Verkar det som.

Imorgon förmiddag har vi möte på Psykosociala enheten. Är mäkta nervös och samtidigt inte. Jag tycker liksom att det är så orimligt att jag inte ska få välja att jag inte ens oroar mig. Vissa stunder. Andra, när jag verkligen tänker på en förlossning går jag nästan sönder. Håll tummarna.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Klump i halsen kan man ju ha av väldigt många orsaker, men det var väl bra att de inte kunde se nåt akut hinder i alla fall. Om förlossningar tänker jag inte ha några synpunkter, men jag hoppas att du mår lite bättre efter mötet i morgon i alla fall! Hälsningar från tanten.

13:57  
Anonymous Bitter said...

Ja men kan ju aldrig veta, men hoppas nu att hon hade rätt så att medicinen jag fick funkar. Då kommer det bli så mycket lättare att orka!

14:57  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com