måndag 24 juni 2013

Sommaren har nu äntligen börjat

Eftersom jag kan vara utomhus när jag vill.

Vi är på landet. Allt är swell. Mina altandörrar är fantastiska. Bilder kommer. Det finns massor att göra men det känns bara roligt. Det mesta av det. Gunnel sover nästan jämt. Sigge är en pest, men samtidigt sjukt gullig. Exempel på pest: Vägra flytväst, vägra sitta ner i båten. Gallskrika hel båtresa som blir väldigt lång eftersom vi måste köra jättelångsamt, just pga vägrar sitta ner. Exempel på gölli: är lyckligast i världen av alla roliga vattenlekar vi leker. Ögonen glittrar.

Förutom det är vi supersjuka och jag har legat till sängs i två dagar vilket varit mindre skoj för min make. Har varit utan röst i två dagar. Har den mest bisarra hostan, både jag och Sigge men tror att det blir lite bättre i morgon. Då måste vi bygga egna blomsterlådor och plantera de väldigt dyra inköpen från Zeta, så jag hoppas på friskare.

Allt förlossningsrelaterat är nu bra, ärret behöver så klart längre tid på sig för att bli helt läkt, men inget gör ont. Förutom en sak: HUDEN. Det känns som om man slipat den med sandpapper. Enligt barnmorskan är detta väldigt vanligt och kommer troligtvis sitta i minst tre månader. Nerver som läker. Jag hoppas på mycket kortare för det är en jävla plåga kan jag säga.

Fogarna: bra! Förutom det gamla stället förstås. Ska till kiropraktorn i augusti och hoppas hoppas på hjälp så att jag kan gå en riktig promenad igen. Men det som kom denna gravditet - borta. Är MYCKET tacksam.

Så sammantaget, minus vissa krämpor, ändå rätt bra. Det kan hjälpa till lite att båda barnen sover, min man diskar ute accompagnerad av Håkan Hellström och jag har jobbat undan lite med utsikt över havet.

Och! Ej jinx nu då, men det verkar som Siggot hittat tillbaka till kvällssömnen.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Recept för kvällssömn? 2 åringen här somnade nyss....22.45......
Emm

22:45  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com