tisdag 27 augusti 2013

Status quo på balkongbygget. Kanske får vi veta mer imorgon. 

Är mest bara utmattad. Vill krypa in under en sten till det här är över. 

Klart slut.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hoppas det löste sig på ngt sätt.

22:20  
Anonymous Anonym said...

Oj oj oj tycker tanten. Inte är det lätt när många människor skall samsas. Det behövs tid är tantens erfarenhet. Får gå några vändor. Men eftersom just tid är det minsta som finns nu för tiden? Sorgligt bara.

Och jobbet. Fattar. Har jobbat en del deltid i mitt liv - ingen bra lösning. Man tappar en del kontakter när man inte är på jobbet hela tiden, man räknas liksom inte eftersom man inte är där hela tiden - och så får man ändå jobba som om man hade en heltid. För halva lönen. Kvinnofälla liksom. Det är inte så att du underskattar din betydelse? Du är väl värd en del och då borde de väl kunna vänta på att du skall komma tillbaka? Undrar den försynta tanten.

14:10  
Anonymous Bitter said...

Ja så är det, tiden är knapp. Man orkar mest ingenting. Den främsta anledningen till att jag jobbar är framför allt att jag inte litar på en del kollegor, vad de kan hitta på. Och eftersom jag vanligtvis har makten att kunna stoppa allt för galna grejer känner jag att jag vill vara där att kontrollera. Tyvärr är det svårt här att förklara utan att avslöja saker jag inte vill.

Och samtidigt vill jag jobba lite. Det är skönt att få vara i fred ibland!

21:36  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com