tisdag 10 november 2020

Röststyrning

 Nu ska jag prova en ny grej. Eftersom jag inte får lov att använda mina armar, vilket ju inte är det lättaste, behöver jag hitta andra sätt att kommunicera på. Så nu provar jag röstinläsning av text och Meddelanden. Man kan ju säga att det finns en del förbättringar att göra, till exempel gillar den väldigt mycket särskrivningen. Eller att skriva särskrivningen när jag sa särskrivningar. Jag gör ett försök att blogga på det här sättet, Annars så blir det inget av det.


Jag har iallafall tennisarmbågar i pluralis, mus arm i högen och antingen diskbråck i nacken eller extrema muskelproblem i nacke axlar och bröst rygg. Oavsett vilket så har jag fruktansvärt ont men det är så tråkigt att prata om så de släpper vi nu. Jag har börjat jobba igen efter att ha vilat mig i två veckor. Idag var jag tvungen att åka in till jobbet och ta med mig en skärm hem. Man var tvungen att hämta den själv vilket ju inte vara det lättaste eftersom alla kablar vad var fastsurrade med bunt band. Och så jag fick ligga på golvet och klippa av dom och sen där med med den ut kände mig rätt mycket som en tjuv. Strax ska jag prova att installera den mellanslag så får vi se hur det här går.


Ja, och utöver det finns det ju inte särskilt mycket att prata om, eftersom vi nu mer eller mindre är isolerade hemma igen Jag går en promenad varje lunch, jag gör lite rehabövningar. Och det är det jag gör tyvärr får jag inte renovera längre, inte heller sticka, att laga mat gör också ont. Jag har tråkigt.

Nej men, det var väl allt för den här gången. Måste fundera på om det finns något spännande att berätta överhuvudtaget. Återkommer.

3 Comments:

Blogger I will not keep calm and you can fuck off said...

Men alltså, fan vilken otur du har! Jag lider med dig. Hoppas du blir bättre snart.

18:31  
Blogger Tove said...

Åh krya på dig! Kanske du kan lyssna på nån bok eller dokumentär? Mua Blomgrens program är himla fina (SR P1) och den där SRdokumentärserien om stalltjejerna eller vad den hette... krya på dig igen!

06:43  
Blogger Theresa williams said...

Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
1) Love Spells
2) lösning och botemedel mot all sjukdom
3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
4) Äktenskapstavlar
5) Graviditetsförtrollning
6) Breakup Spells
7) Döden
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
10) Lotteri
Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
via {drogunduspellcaster@gmail.com}

17:01  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com