tisdag 17 april 2007

Isch

Läser ett år gammal blogg, shit vad jag är annorlunda, livet är annorlunda. Jag är ju så bitter att det dryper om det nu förtiden (förutom, tillfälligtvis, förnöjd). Å andra sidan kanske jag var för naiv förut. Blir lite nervös för att jag ska vara så här grinig och genomskådande för alltid. Ibland vill man ju ha rosa glasögon.

Det känns om om jag var tolv år, då, när jag var 31.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Pssst. Om den där pantbanken ligger i Skanstull så.., Ja, då är vi grannar. Jag bor mellan den och Kina lee.

22:48  
Anonymous Anonym said...

om allt vore skrap, och vi var tvungna att latsas att det fanns nagot av varde i livet, da vore det kanske skont att leva i villfarelse och ga med rosa glasogon. tror du det ar sa illa?

08:13  
Anonymous Anonym said...

Jag vet inte. Jag tror den känslan kan vara tillfällig, på väg till något nytt. En process så att säga.

Jag tror inte att du förlorat tron. Jag tror bara att den förändras. Och innan du hittat de nya ramarna och det nya hoppet så står du mittemellan. Lätt att förväxla med bitterhet. Egentligen är det bara en fas.

09:16  
Blogger Glimra said...

Jag blir istället nervös över att mina inlägg är obehagligt lika de jag skrev för (nästan) ett år sen... Förmodligen är det som Kajen skriver, en fas du är inne i, och ibland varar faser länge. Men för att låta äckligt positiv, en dag upptäcker man att man är ute ur dem och inne i en ny. Utan att man har vetat hur det har gått till...

11:30  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com