tisdag 10 april 2007

Ja men helt ok då

Jag jobbar absurt mycket, hade glömt hur det var att vara upptagen varje sekund. Bra, men jobbigt att inte hinna andas. Men snart nog, fem veckors semester. Det går.

Sen terapeut timme (eller 45 min då), bra, vi är på samma spår, och jag har mått oförskämt bra på senaste tiden, nu handlar det om verktyg när verkligheten förändras i framtiden. Det betalar jag gärna för.

Och efter det, skrivgruppsträff, jag måste måste måste redigera mera. Men vet ännu inte hur man gör. Det bekymrar mig inte nu, jag vill bara få historien ur mig, sen kan vi ta hand om felen.

All in all, jag mår bra just nu, längtar till Sessans 30-årsfest på lördag.

Ja, jag vet, love eller sorg gör sig bäst i blogg, men tills vidare får ni leva med mellanmjöken.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Å den som ändå vore mellanmjölk för jämnan. Jag inbillar mig att det blir lättare då. Fast inte lika kreativt förstås.

Om sanningen ska fram. Och det ska den. Så mår en annan relativt bra också. Inte på topp, men definitivt inte på botten. Fan. Är jag också mellanmjölk nu alltså?

Hälsa Sessan. Och se upp för pulkabackar.

22:30  
Anonymous Anonym said...

Jag uppskattar att bloggen speglar ditt liv. Mellanmjolk eller vad det vara mande. Jag vill inte ha dramatik for sakens skull. Och forresten har du val haft drama sa det racker ett tag. Nagra ar mellanmjolk sitter sakert fint.

13:37  
Blogger Bitter said...

Kajen: ja det är väl ungefär så jag mår också. Jag har mått bättre, men också tusen gånger sämre. Så mellanmjölk är inte det sämsta. Och du är det också.
Jag trodde du också skulle till Sessan?? Och pulkabackar... jag hänger inte med.

Anna: mellnamjölk är väldigt trevligt. Vi låter det vara så ett tag.

17:28  
Anonymous Anonym said...

Om jag ska till Sessan är det mer än vad jag själv vet om. :)

Pulkabacksreferensen har att göra med en blöt byråfest i vintras. Kolla Sessans youtubekonto. Där finns ett klipp där man inte ser nånting... men hör en del, om mina pulkabravader.

23:48  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com