söndag 19 juni 2011

Hemma

Vi har ätit pizza hut-delivery. Det var inte gott. Har inte ätit ph på säkert fem år. Det var inte gott då heller. Måste komma ihåg detta till framtiden. Ska nu ligga still väldig många timmar minus sigges fyramånaderskontroll kl 9 i morgon. Men dit får jag sjuts, så det funkar nog. Nu: åter till pizzakoman. I morgon: hej då äckliga kolhydrater.

Fråga: ska jag lägga in egen sill till midsommar?

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ska det vara nödvändigt att lägga in egen sill? Jag vet att jag inte får ta på mig för mycket - då får jag migrän, blir outsägligt trött o s v. Men det är svårt när man tycker så mycket är roligt och så gärna vill göra saker. Om man nödvändigtvis vill göra denna onödiga sill - då kan man ta matjesill och lägga den i någon röra, ex med tomat och sherry eller creme fraiche och pepparrot (är det verkligen två r i pepparrot?). Såg att jag hade såna recept i min klippbok häromdagen. Men annars? Tanten säger bara en sak VILA.

21:18  
Anonymous Bitter said...

Jo, jag ska nog vila. Men tänkte, den tar ju bara fem minuter att göra och är mycket godare än köpesillen. Jag gör nog det ändå. Imorgon.

17:25  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com