tisdag 7 juni 2011

Lägenheten

Oj, ja. Tillbaka från landet nu. Har knappt landat i lägenhetsaffären ännu. Tror vi måste gå dit snart med en tumstock för att förstå att det är på riktigt.

Anyhow. Vi såg den på hemnet halv åtta på kvällen, då ringde vi mäklaren och fick en privatvisning klockan elva nästa dag, Klockan 16 skrev vi på. För att den var FANTASTISK. Dels var den stor, 91 kvm, dels var den väldigt fräsch och fin med vackra golv och fönster. Vi förlorar ju lite takhöjd nu, den är bara 2,70 men vi vinner ganska mycket annat, såsom:
- stort kök
- två kyl/frys
- tvättmaskin/torktumlare
- badkar
- ett rum till Sigge
- ett "halvrum" för min DJ-snubbes DJ-grejer
-sjukt fint utsikt, långt långt bort

Den ligger inte långt ifrån där vi bor nu, dock ligger den längre ifrån krogarna och folk som skriker utanför fönstret om nätterna, och närmare stora fina parker till Sigge. Och innergården är stor, fin och har egen lekplats. Också fint.

Dock att barnvagnen inte får plats i hissen så vi måste köpa ny, ännu mindre. Endast Bugaboo Bee får plats. *letar på blocket*

Men också, den var JÄTTEBILLIG. De var desperata att sälja, verkligen desperata, och ville få ihop affären med en gång. Så det var ju inte ens någon budgivning och vi gjorde vårt livs bästa affär. tror jag. Man kan säga att vi köpte ytterligare 29 kvm för 700 000 kronor. Max. Beroende på vad vi får sålt vår nuvarande för.

Det gör vi sent i augusti när fasadrenoveringen förhoppningsvis är klar. Flyttar in gör vi 29 september. Yay!

3 Comments:

Blogger Linn said...

Ahmen fy fan vad SUPERGRATTIS!!! Hurra!

11:32  
Blogger Saga said...

Yay på den! :)

01:07  
Anonymous Bitter said...

TACK!

11:13  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com