tisdag 29 januari 2013

Mvc

Idag träffade vi barnmorskan och lyssnade på Gunnels hjärta. Det slog fint. Jag har 100/65 i blodtryck och hb på 120. Exakt samma som förra gången den här tiden. Allt är exakt samma förutom att jag inte har fått någon linea nigra. Och att det blir en flicka. Troligtvis. Jag fick remiss till läkare för att få remiss till specialistmödravården och prata färdtjänst. Immuniseringen var också under kontroll.

Allt är bra och jag är glad och tacksam för det.

Ibland tror jag att barnmorskan är lite virrig men så plötsligt säger hon rätt sak och jag blir lugn igen. Och jag älskar att hon som förra gången är på min sida. Försöker inte avråda från snitt utan vet och förstår hur jag har det och tycker jag tänker rätt. Hon tvivlar inte på att jag ska få det beviljat. Inte alls. Det lugnar mig.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Gläder mig det där med färdtjänst. Inte för att jag har något intresse av det, men om man kommer så långt att man inte behöver vara så duktig jämt, då har man kommit långt. Skall jag säga, borde jag tillägga. Tanter kan vara väldigt envetna.

17:18  
Blogger motvalls said...

Åh så fint. Å Gunnel är btw ett mkt fint namn. Hade lätt övervägt det själv om det inte vore så att farmorn till barnet heter det i tilltalsnamn å har en känsla av att man inte vill heta prick samma som farmor i förnamn. Men kanske som andranamn om det skulle bli en flicka till här.

19:19  
Anonymous Bitter said...

i det här läget är det faktiskt lättare att be om hjälp. Inte lätt. Men lättare.

Motvalls, vad kul att du gillar namnet. Det börjar sitta nu och vi är riktigt nöjda. Vi har provat några andra men till slut sa min man: Näe, hon heter faktiskt Gunnel, nu slutar vi med de andra!

10:39  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com