tisdag 22 oktober 2019

Göteborgsveckan

Nu har jag haft mina roliga göteborgsveckan och jag är helt slut. Och pratar fortfarande göteborgska.
Förutom en massa jobb och bra möten så träffade jag min äldsta barndomsvän i onsdags och åt skaldjur. Mmm. Platå. Och torsdagens middag fick jag på Toso, som har så sinnessjukt god mat att jag inte vet vad.
I fredags åt jag chark med min gamla pojkvän Fredrik, på nyårsafton är det 30 år sedan vi blev ihop. HUR KAN DET VAR SÅ LÄNGE SEN? Sjukt. Men det blev en tidig kväll, jag somnade halv tio och laddade upp för den stora jubileumsdagen. Som var mer än magisk. Det var fantastiskt faktiskt. Först fyra timmar föreläsningar, konserter och framträdanden av gamla elever. Min älskade gymnasieskola fyllde 150 år och vi var 1000 personer som var med och firade. Den äldsta var en 90 år gammal dam som började i flickskolan vid krigsutbrottet 1939. Hon berättade om hur det var där då och var hur rolig som helst.


Alla talare var så himla BRA, så jag var helt tagen efter. Då gick vi direkt till en hotellbar bredvid och sen följde nio timmar mingel, middag och fest. Dagen efter var jag inte pigg eller tuff. Men det var det värt.


Nu är det tisdag och jag är fortfarande trött. Men idag är det APT så snart får jag gå.
BlogRankers.com