måndag 14 januari 2008

Den godaste indiska maten i hela vä...på Södermalm finns på Shanti. Jag ska i fortsättningen lägga hela min disponibla inkomst där. Det är det lätt värt. Dessutom finns det rum för det, då senaste tidens kombo av lot's of nice love och fasansfull jobbångest har begränsat min aptit en aning. Eller väldigt mycket till och med. Mina gamla söndagsjeans hänger på ett inte alls coolt sätt, jag hängde in dem i garderoben i augusti ungefär och hittade dem igår. Synnerligen tillfredsställande.

Drömjobbet jag sökte i december blev det tyvärr inget med, men den besvikelsen har jag redan hanterat. Men jag har tydligen potential och de ringer mig gärna om deras kompetensmix förändras! Så det så.

Annars är det bara samma gamla visa av sweet lovin' och jävliga arbetsdagar. Men jag satte upp min önskelista för 2008 idag, och eftersom 2008 is the YEAR så kommer det att hända. I just know it. Den är:
- fortsatt sweet lovin' varje dag
- nytt kul jobb i ny bransch, because I'm worth it
- 2 månaders ledighet då jag ska skriva
- 2, jag säger 2, bokkontrakt. Inte den gamla sega historien utan min kokbok och en ny jag jobbar på nu. Hoppas får man väl?? Det är ju en önskelista och jag tror på målbilder!
- Resor till: Goa, London, Göteborg, Malmö, Paris och kanske något till hösten också. Det vill jag hinna med. Och många helger på landet förstås.

Vilken fin sammanfattning det kommer att bli av 2008 i december!

1 Comments:

Blogger Stora Morran said...

Shanti jo då god mat. Men service det har de inte hört talas om. Man får gå dit på eftermiddagen om man planera att få in sin mat fram på kvällskvisten. Men annars jo vars.

21:09  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com