måndag 21 februari 2011

Nytt meddelande till omvärlden

Jag har även öroninflammation och har fått flott hembesök från Capio Vårdcentral. Därför går jag ner i viloläge igen några dagar.

Ostbrickan pappan kom hit med var den bästa jag någonsin sett. Illaluktande, kladdig och alldeles ljuvlig. Tyvärr gjorde örat att njutningen blev begränsad, men resterna ligger i kylen och väntar på ny energi. Tog en klunk vin. Smakade döden.

4 Comments:

Blogger Stora Morran said...

Shit stackare! Sicka prövningar. Jag nu kan det bara bli bättre. Kram

17:03  
Blogger Saga said...

Vet du vad? Du är inte gravid längre!!! :) GRATTIS! Hoppas du inte har en massa smärta längre utan bara kärlek och lyckorus.

19:21  
Blogger Kanalisera said...

Oj vad glad jag är att jag hittat din blogg! Har letat i evigheter efter en gravidblogg att känna igen mig i - någon som inte handlar om söta bebispyssel och längtan efter bebismys utan även om att ha ett roligt jobb, att ha fruktansvärt ont under graviditeten, gnälla och tvivla lite grann och det med ett bra språk. Så glad att jag hittade hit! Har läst ikapp hela 2010 i ett streck. Räknar själv ner sista dagarna i graviditeten från helvetet och både älskar att vara på jobbet och blir helt färdig av det. Väldigt nyfiken på att höra alla detaljer om förlossningen och första tiden med Sigge. Hoppas de flesta krämporna släpper eller mildras fort och att öroninflammationen inser att du redan fyllt din smärtkvot och sticker därifrån.

Tusen gratulationer till bebisen!

(Bloggar inte längre, men bloggen finns kvar. Där har jag skrivit om min förra graviditet för två år sen)

19:38  
Blogger Bitter said...

Ja visst har ni rätt, jag är INTE gravid, och nu blir det bara bättre. Hurra!

@kanalisera: jag rodnar och närmar mig Sigges hudfärg, vad glad jag blir att du gillar!

16:58  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com