söndag 24 april 2011

Vikten

Det gick ju fort ner, de första 18 kilona, men nu verkar jag har nått en sån där berömd platå. Jag ligger runt 70, ibland går jag till och med upp lite. Jag vet att jag bara måste ha tålamod, men det är ju så förbannat tråkigt. Nu när jag börjar närma mig mina gamla kläder är det liksom mest bara frustrerande att ändå inte riktigt vara framme. Efter påsk får jag ta nya tag, men darn, vad jag njuter av mina bullar nu. Goda, goda kardemummabullar.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jag vet inte hur du har det med dina tidsangivelser på bloggen - det verkar lite skumt, men jag är glad att höra att du fick en fin helg på landet. Och som du skriver, det tar lite tid att gå ner efter förlossningen.

Om mjölkstockning - för allt i världen, ha varmt om brösten! Speciellt farligt nu när det blir varmt och man plockar av sig. Mjölkstockning är verkligen inte trevligt. Och att Sigge inte vill ha mat på fredagsrasten - nej, det är det som är charmen och problemet, man kan inte styra de små liven hur som helst. Han känner väl på sig att du är borta plötsligt? Undrar tanten.

13:01  
Anonymous Bitter said...

Nej det är ju så, han styr våra liv, och vi får rätta oss. Som det ska vara. Jag fick skylla mig själv lite med mjölkstockningen. Nästa fredag när jag jobbar ska jag pumpa mycket mer.

Men varm var jag, Hade många tröjor och bröstskydd, även när jag var inomhus.

20:58  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com