lördag 16 april 2011

Skärgården

Spännande med tidsinställda inlägg. Nu är jag i skärgården och har troligtvis ammat Sigge, ätit ett ägg eller två och klätt på mig arbetskläder. Min man och hans bror har säkert inte ens gått upp ur sängen, så jag dumpar Sigge där och går bort till mitt nya hus. Där är det väldigt kallt och om jag var riktigt smart igår satte jag på värmen så att jag kan jobba där utan besvär idag. Jag börjar med att sortera om soporna lite, var inte så noggrann med sorteringen i höstas, så det måste omfördelas en del i plastsäckarna. Bär ut dem i hallen och försöker komma på allt som går att slänga redan nu. När de andra vaknar ska de få bära ut säckar och möbler i skogen där de får stå i väntan på grovsopebåten. De får också ta ut trädgårdsmöblerna och göra i ordning dem, inklusive räfsa bort alla löv från uteplatsen.

Sådär, nu är det lite mer spejs i huset, jag passar på att mäta alla väggar och golv så att jag vet hur mycket färg och tapet jag måste köpa.

Hoppsan där kommer ju babysis, vi glömde gå till båten för att möta henne. Då är det lika bra att äta lunch. De andra tar några mackor och en öl, jag äter korv och ägg.

Efter lunch tar syrran och jag itu med sovrummet, det ska målartvättas och spacklas. Fort går det, för rummet är extremt litet.

Sen är det egentligen tänkt att vi ska vila resten av dagen, men lite senare på eftermiddagen kan jag inte hålla mig utan målar det första lagret i taket, och stryker även golvet en första gång så att det kan få torka över natten.

Nu är jag så nöjd med mig själv att jag lagar lite köttfärsbiffar och dricker två stora glas vin.

Just det, har troligtvis ammat lite under dagen också.

Det är i alla fall min önskelördag, men eftersom det egentligen är torsdag nu, och vi har en timme att slå ihjäl ska vi titta på ett avsnitt av United States of Tara. Om ni undrade.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

Och hur gick det? Undrar tanten.

22:17  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com