måndag 2 januari 2012

Glassmaskinen

Jag säger detta endast en gång. Världens bästa uppfinning. Så mycket glass jag har ätit. Godaste glassen i livet. Bäst hittills var chokladglassen med lite salt chokladsås. Köp! Philips har jag.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Ungefär hur lyder receptet? Jag har också blivit med glassmaskin..

21:59  
Anonymous Bitter said...

Ungefär så här:
Först gjorde jag chokladsås med 2 dl kakao, 2 dl vatten, 1,5 dl socker, lite salt och 0,5 dl sirap. Koka upp, och låt puttra på låg värme. OBS rör om hela tiden annars bränns botten. Till det blir lagom kladdigt.

Sen gjorde jag vaniljglass enligt intrusktionerna i maskinen, hällde i halva såsen från början så att det blev chokladglass och när glassen var färdig hällde jag i andra hälften och lät maskinen gå någon minut till. Då blev det liksom stråk av chokldsås mitt i. Lycka till!

10:23  
Anonymous Anonym said...

Vad gott det låter! Men en maskin till i huset???? Undrar tanten.

11:09  
Blogger motvalls said...

Åhhh! Vilken maskin fick du?! Recension bitte! Hur mkt plats tar den i frysen? Jag fyller ju snart år å måste veta vad jag ska önska mig. :-)

21:38  
Anonymous Bitter said...

Jag fick en Philips, vet inte vad den heter mer. Men det är bara en liten frysplatta som ska vara i frysen, den tar inte mycket plats. Och så en liter glass när den är färdig förstås. Väldigt skojig och god leksak.

19:57  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com