torsdag 12 april 2012

Ledsen dag

Idag har jag omplacerat en person till en tjänst på 60% som dessutom står mitt i en livskris. Inte roligt. Den stora nackdelen med att vara chef. Jag tänker på henne hela tiden och jag känner mig sim en bov. Fast jag vet att jag gjorde rätt. Men det är ledsamt att göra någon förtvivlad.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

Nej, sånt är inte roligt. Jag kommer ihåg när jag ringde till vår äldste son en dag för några år sedan och frågade hur det var och han först svarade, "det är bra", men sen sa han att de var nog inte så bra, för hans fru sen 10 år ville skiljas och han hade blivit uppsagd från jobbet. Nu har det gått några år, barnen mår bra, han har en ny kärlek och nytt jobb fick han efter två veckor. Hans nya jobb har en annan inriktning, men han hade nog inte blivit färdig till att söka det om han inte hade blivit uppsagd.

Mycket stöd till tjejen bara, så hon inte tror att allt är hennes fel tycker tanten.

13:19  
Anonymous Bitter said...

Ja, det är ju ganska fantastiskt hur livet ordnar upp sig, även om det känns mörkt ibland. Det gör ju alltid det. Jag har ju själv blivit av med jobbet och trott att livet var över, för att istället hitta världens bästa jobb. Jag är inte lika rädd för kriser längre, som jag var förut. Tack för pepp!

14:37  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com