onsdag 5 mars 2014

#5

Idag blev en träningsfri dag. Min PT var sjuk och min kropp värkte så det var lika bra. I stället blev det en skrivardag, ja nästan hela dagen är ju fortfarande kvar, men jag har fått vansinnigt mycket gjort. har pillat med fyra olika kapitel i den där boken som kommer i höst. Det börjar likna något, även om det är mycket kvar.

Dessutom har jag skrivit ca 20000 tecken på den lille deckaren. Håller med med upplösningen nu, det blev så spännande att jag inte kunde sluta skriva. Sen fick jag ont i fingrarna så jag var tvungen att sluta.
Tror på kanske tre sittningar till innan råmanuset är klart. Sen följer tusen år av bearbetning innan någon ens får titta. Men ändå. Neud.

Två kaffe latte gick åt. Dessutom har vi fått en ny efterlängtad diskmaskin idag så nu ska jag gå hem och klappa på den.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Så trevligt att du är tillbaka! Själv har jag haft datatrassel och är nu begåvad med en ny dator som sonen tyckte skulle passa. Jag är inte helt säker ännu, det är så lätt när någon annan sitter bredvid och petar, men nu kan jag i alla fall hålla rätt på mina bokmärken, det hade slutat funka med den gamla datorn. Och det var väl för väl att du inte tränade idag, jag blev riktigt förskräckt när jag såg vilken startprogram du hade planerat! Själv tränar jag tre gånger i veckan, förutom lilla passet varje morgon, men det är ett mycket litet pass.

14:37  
Anonymous Bitter said...

Ibland är det som om datorerna styr oss istället för tvärtom...
Ja det var väl lite för ambitiöst med träningen, det var klokt av mig att vila idag. Dagens pass var helt vidrigt. Ska inte röra en fena förrän på lördag igen!

13:43  
Anonymous Anonym said...

Kom på i morse att jag hade glömt att skriva in att det var tanten som skrev, men det hade du säkert anat ändå. Det är lustigt, att skriva är lite som att måla, mycket svårt att ändra sitt sätt att skriva, det blir som en signatur i alla fall.

21:28  
Anonymous Bitter said...

Ja språket är ju också en röst! Det förstod jag ändå!.

10:20  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com