måndag 21 augusti 2017

Har fortfarande ont men det känns bättre. Låg på tennisboll och foamroller i tre timmar igår och kommer fortsätta ikväll. Cyklade till jobbet och det gick också bra. Ska provspringa på onsdag igen. Har inte släppt drömmen om halvmaran ännu. 

Nåväl. Jobbar och är opepp. Vill ha sommar och ledigt. Sigge gillar skolan och är just nu snäll, gosig och obråkig. Gunsy däremot är värre än någonsin. Morgonstressen hos oss är hemsk nu, för hon är oberäknelig och vi måste vara i skolan senast tio över åtta. I fredags tog det fyrtio minuter och det är en dryg kilometer. Hoppas det går över före vinterkläderna.

Ibland när jag är stressad och planerar alla olika delar i livet blir jag irriterad över att även min arbetsgivare ställer krav. Vill helst att det sköter sig självt. Kanske orimligt krav.

4 Comments:

Anonymous Ida Friedmann said...

Hatar mogonstress. Hos oss blev allt lättare när jag började gå upp en timme före de andra (5.30) och gjorde mitt i lugn och ro så jag var klar när de behövde hjälp med saker de borde kunna själva. Sen började de äta frukost på morgonfritids. Så tog vi bort den aktiviteten från min morgon. Nu är morgonen så mkt bättre. Hoppas att allt löser sin innan overallerna.

18:42  
Blogger Bitter said...

Tack Ida! Igår införde jag guldstjärnor vid gott morgonhumör. Tio stjärnor = en ny klänning. De gick väldigt bra första dagen i alla fall.

07:54  
Anonymous Ida Friedmann said...

Har aldrig orkat upprätthålla sånna system

09:47  
Blogger UplayOnline said...

Hoppas att allt löser sin innan overallerna.


เย็ดสาว

03:06  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com