tisdag 12 februari 2019

En perfekt tisdag

Ja det blev ju en alldeles full dag det här. Jag misstänker att tiden bara kommer att rinna ifrån mig och att jag komma vakna första maj och undra vad som hände.

I morse lämnade jag barnen i skolan och på förskolan. Jag passar på att vara med dem så mycket jag bara kan, plus att jag samlar lite familjepoäng genom att hämta och lämna så mycket det går nu, så att jag kan jobba extra mycket när jag börjar nytt jobb. Och jag hade både långkalsonger och skor med broddar så jag traskade runt Nackareservatet innan frukost. I solen. Så borde varje dag börja. Men efter det - tandläkaren. Det gick fort, det gick bra, och kostade minst 1000 kronor mindre än jag hade trott.

Kvart i ett träffade jag min svägerska på Victoria och vi såg Green book. Den var bra. Jag tog med en kaffe in i salongen och fick gå ut och kissa två gånger under filmen. Ovärdigt.

Sen skulle jag äta sen lunch på Teatern och min svägerska köpte födelsedagsvin till mig så att jag missade min träning. Det känns bra ändå, för sen fick jag mysa med mina barn i flera timmar, och nu ska jag gå och lägga mig. Klockan är nio och jag är nöjd och glad.

Imorgon: nya äventyr i arbetslöshetslandet.

PS. Tack för alla kommentarer. Jag kan fortfarande inte kommentera något men är SÅ glad för dem. SÅ!
BlogRankers.com