fredag 1 november 2019

Oktober - vad hände?


Månadens höjdpunkter


Göteborgsveckan i allmänhet och skoljubileet i synnerhet. Det var verkligen magiskt och roligt på alla sätt och viss. Så oerhört glad att jag kostade på mig detta.


Månadens dipp


Faktiskt ingen? Det låter ju högst märkligt - det kan inte vara sant? Men hade en jämn månad. Tog PMS-medicinen duktigt.


Nya rutiner jag fastnat för


Bara nygamla. Har läkt ganska fint i både höft och axel så tränar nu tre gånger i veckan igen. Ännu dröjer crossfiten - men i december - kanske. Har också gått till jobbet tre dagar denna vecka - och det har varit skönt. Kan ev bero på att solen skinit varje dag.


Vad jag lyssnade på


Inget jag valt själv. Men varje kväll till något min man väljer.


Vad jag läste


Fortsätter läsa galet mycket. Just nu - Stephen Kings nyaste - Institutionen. LÄngtar till soffan, brasan och boken i helgen.


Vad jag tittade på


Säsong 9 av Walking Dead.


Vad jag åt


I Göteborg var det mycket italienskt - pizza, pasta, charkisar. De andra dagarna minns jag inte. Men börjar längta efter Toast Skagen.


Vad jag köpte


Hmm ja. Det gick ju inte så bra i Göteborg. Allt händer där. Men det bästa jag köpte var ett par kostymbyxor i ull på 70% rea på Arket. De är jag väldigt nöjd med.


Lärdomar


Ska försöka vara ännu mer med barnen. De är så stora nu alltså, snart kommer de inte vilja längre. Det är en fröjd nästan hela tiden.


Mål till nästa månad


Överleva höstmörkret. Det är ett rimligt mål ändå.

1 Comments:

Blogger Tove said...

Rimligt mål ja. Tänd lite levande ljus... Försök komma ut på förmiddagen. Promenera till jobbet verkar bra. Heja!

21:39  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com