söndag 24 december 2006

sjuka sjuka verklighet

Knark: 1 kg rå prinskorv mamma glömde här. Jag behöver ingen annan mat förrän nästa år. Allvarligt, prova. Sinnessjukt gott.

Den konstiga högstadiemänniskan är på mig igen, via msn. Hur deperat kan man verkligen bli? på julafton? Jag bara undrar.

1 Comments:

Anonymous Anonym said...

lite matknark har man aldrig dött av.

hacka inte på din beundrare. Vadå despo! Hur despo brukar inte damen själv vara? eller hur, sötnos. Var nu glad o tacksam att du fortfarande lyckas förvrida huvet på ngn. snart kommer du se tillbaka på hans uppvaktning med saknad. o tänka: tänk om jag hade insett värdet av honom...nä, kanske inte, men ändå.
o avundas inte alla självgoda typer med man o bäbis. de går katastrofer till mötes. se bara hur det går efter nåra år när slentrianen eller 40-års kriser eller va det nu är har slagit idyllen i spillror. nä, lita på att du har det så gott som någon. o ok, man får längta. men det verkar som om när man får det där man längtat till så längtar man efter ngt annat. kanske ett personlighetsdrag. eller snarare personlighetsstörning.
juldagen, ja vad har den för funktion. ska vi hämta oss efter födelsen eller är det bara påhitt för att få lite ledigt. tacka vet jag att jobba.
kramar till dig

17:35  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com