tisdag 19 december 2006

Sedan sist

Lördagen var något skakig men vid fyra tog jag mig hem till A som jag lovat hjälpa med maten. hon stoppade ner mig i soffan ett tag, trodde inte att jag skulle kunna göra så mycket nytta. Till slut drack jag i alla fall lite mer vin tillsammans med hennes vänner och ramlade väldigt utmattad hem kl ett.

Söndagen blev trött, en liten glöggfest hemma hos AM där jag träffade min tilltänkte P. Ca 98% personlighetsmatch, men såg han inte lite väl gammal ut? Tror jag avvaktar till nyår innan slutlig bedömning.

Sen jobba, fina dyrkundluncher, men uttråkad vill ha ledigt länge. är så genomtrött.

Hångel nr 1 - mailar frenetiskt, bemöter mitt avvisande med argument och vägrar ge med sig. Är väldigt svag. Mkt dumt han är den han är. Nr två mailade också, men jag vill inget mer.

Fick vet att Loverboy varit på Storstad efter tolv i fredags. jag gick ca precis tolv. Tänker mardrömstankar om att ha träffat honom. Ännu värre träffat honom med tungan nere i vacker 26-åring. Försvinn nu alla tankar. Låt mig glömma förra veckan, sätt nu i rampljuset istället.

Nu: städa lgh mkt noggrannt. Om jag inte somnar först.

2 Comments:

Blogger Stora Morran said...

hmm jag vet inte om det är något skumt med din bloggi. När jag klickade på din profil från min blogg så kom det upp två bloggar med samma namn och sen finns det bara två inlägg här, Wazz up? Jag har ju varit här förr och då fanns sen flera år tillbaka och länkar hitan och ditan. vad har hänt?

Från en bloggvän till en annan.

23:50  
Blogger Bitter said...

nu är nog allt ordnat, tror jag. upptäckte samma horror, men säg till om det inte funkar igan!! love.

00:25  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com