torsdag 18 januari 2007

Mera vin!!

Ja, en väldigt upptagen dag på jobbet, vilket alltid är bra för mig. Mindre tid att fundera på.

Men det är mycket tankar på vilket liv jag lever, och jag börjar inse att det inte är rätt. Pappa har varit här i fem timmar och druckit vin, nice som vanligt, men han sa också: det är viktigt att göra sina egna misstag, och komma på saker. Se det inte negativt att det sker vid 32 utan positivt att det inte sker vid 52. Typ. Så nu är det bara att fundera ut HUR. Hur jag ska kunna gå den väg jag behöver gå.

Oh well.

Terapi idag. Eller bedömningssamtal. Hon verkar ok, och tror att vi kan jobba med vissa saker. I hope. Så nu, och två år framöver, terapi à 4000 i mån. C, och alla mina andra vänner, I say BIB.

2 Comments:

Anonymous Anonym said...

bjuckar jag butelj :) xoxo

18:36  
Blogger Shirika said...

Ååh vilken klok pappa du verkar ha!! Den kommer jag att ta med mig. Jag har varit i samma sits som dig flertalet ggr, och känner att jag åter har ramlat ner i den jävla hålet, om än jag klamrar mig fat vid kanten just för tillfället... Grubblar mig sönder och samman, får ångest, och så mycket du skriver som jag känner igen. Pussa på pappsen och tacka för dom kloka orden, som stannar kvar hos mig, och gör det lite enklare att leva idag! :-)

10:33  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com