måndag 15 januari 2007

Kan ändå inte somna

Dejten var superbra. Maten blev tyärr inte så bra. Jag skyller det på depressionen. Vi pratade och drack vin till klockan tre. Han är verkligen fantastisk, har bra åsikter, är intressant och gillar samma saker som jag. Sen somnade vi och jag stack klockan 07.00. När jag kom hem igår hade han diskat och städat undan allt. Och bäddat sängen. Jag vet inte, men kan inte min McDreamy komma vid ett bättre tillfälle.

I Göteborg sov jag mest, samt käkade middag på Björns Bar, som var GRYMT. Fantastiskt god mat, jag åt Gnocchi, tryffelpecorino och Creme Brûlé. Som en dröm, men jag var för trött för att stanna så vi åkte hem och hyrde film istället. I söndags lyssnade vi på PER. Jag vaknade av ljudet, det blåste verkligen väldigt mycket högst upp i ett hus, högt upp på ett berg. Men jag kunde i alla fall flyga hem igår.

Och idag var jag på skrivkurs och min lärare gav mig det finaste finaste berömmet: varför går du på en Kom igång kurs, du har verkligen språket i handen. Har nog aldrig fått en sådan fin komplimang. (Det skulle du höra, du onda svenskalärare som gav mig en 4:a).

Imorgon blinddejt från Match. Måste gå, vi har mailat en månad, men har ingen större lust. Men två timmar av mitt liv kan jag förmodligen avvara. Han var rätt snygg också.
BlogRankers.com