tisdag 9 januari 2007

Jag är illa ute.

Läkaren ville sjukskriva mig, och sätta mig på antidepressiva. Igen. Jag vägrade. Hon kallade mig en högpresterare med missbrukarpersonlighet, och förvägrade mig den mediciner jag helst ville ha. Jag fick några andra, och jag väntar spänt på att de ska börja verka. Ska jag få sova inatt? Hon lovade mig den bra medicinen om jag följer hennes order: dvs sjukskrivning och hoppas av skrivarkursen. Sorry, but no can do. Hon skulle dock göra vad hon kunde för att finna mig en KBT-terapeut. Så kanske det blir ordning på mig också.

I övrigt, träffade skrivgrupp första gången. Nästa gång ska jag må lite bättre, för att ge lite mer, och ha lite roligare. Men med tanke på tillståndet klarade jag det ändå hyfsat.

Ser intensivt fram emot lite bättre psykisk hälsa, och lite vin på fredag. Shit, jag längtar. Vin. Och imorgon bästa pappan på bästa krogen, den där på Rutger Fuchs som jag aldrig minns namnet på, och före det ska vi laga avlopp.

6 Comments:

Blogger mitt fyrverkeri said...

Åh. Vad säger man? Bra att du tog tag i saken. Kramar om!
Hälsa nb förresten.

21:47  
Anonymous Anonym said...

Cheer up and cheers! Take care babes!

23:25  
Anonymous Anonym said...

Cheer up and cheers! Take care babes!

23:25  
Anonymous Anonym said...

Cheer up and cheers! Take care babes!

23:25  
Blogger Stora Morran said...

Hoppas det fixar sig lady! Jag blir avis på din skrivkurs. Ja vill åsså!

13:13  
Blogger Bitter said...

Det är klart att det fixar sig, så småningom, med lite vilja. Jag ger ju aldrig upp. Det vet ju ni som läst hela Loverboy historien, jag borde nog givit upp iofs. I den här tanten bor en stark vilja.

22:43  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com