onsdag 3 januari 2007

Ångest

Förutom allt annat, har jag sjukskrivit mig hela veckan. Har en ångest som inte liknar ngt annat. har försökt få tid på vårdcentralen men det finns inga den här veckan. Vägrar gå tillbaka till depressionen jag fick för fyra år sedan. Snälla landstinget ge mig en alldeles egen terapeut.

4 Comments:

Anonymous Anonym said...

Jobbigt.
Som jag förstått det har du ett hyfsat välbetalt jobb. Jag tycker du ska undersöka privata alternativ. Då går det snabbt och du slipper kötid.

16:13  
Blogger Stora Morran said...

Ah gumman shit vad jobbigt! Så där känns det för alla ibland. Hoppas det ordnar sig snart!

19:14  
Blogger Emm said...

Vårdcentralen är skyldig att ge dig en tid inom tre dagar. Detta är vårdgarantin. Du kan kräva det. Om de är så korkade tycker jag att du ska kontakta patientnämnden och berätta om din upplevelse så kan dem föra din talan gentemot vårdcentralen. Om vårdcentralen inte vill ge dig en tid så åk till psykakuten så får du i alla fall medicin och kontakt med en terapeut. Jag jobbar med detta och vårdcentralen FÅR INTE neka dig!!!! Fan vad upprörd jag blir!!!!

19:42  
Anonymous Anonym said...

För många år sen läste jag en bok av Koskinen. Där skrev han om att tappa lusten att leva. Han skrev ngt om att innan man tar livet av sig åtminstone unna sig en varm måltid; så laga dig en soppa och chansen är stor att du mår annorlunda efteråt. Så skrev han ungefär. Kanske konstigt att komma ihåg det. I alla fall har det nog tröstat mig lite de gånger jag tappat lusten. Fast jag lagade nog aldrig den där soppan.
Kanske har det något med "leva här och nu" att göra. Släpp ångesten över det som aldrig blev, det som blev fel eller det som kanske - ve o fasa - aldrig komma skall.
Ska inte du till Thailand snart? Kanske en tempelvistelse där som alternativ till vårdcentralen i Sverige.
många kramar

23:52  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com