måndag 12 januari 2009

Vardagen, hmm

Fy fan vad hemskt det är att prova brudklänningar. Speciellt som alla är väldigt fula. Och kostar många tusenlappar. Och det värsta av allt är att de är gjorda av polyester. Allihop. Man skulle ju kunna tänka sig att en tiotusenkronorsklänning skulle kunna innehålla lite siden. Icke. Äckligt som fan med polyester för tiotusen på kroppen. Jag ska leta sömmerska och siden istället. Det här funkar ju inte.

Innan vi ens har hunnit flyttat ihop har vi ramlat ner i parträsket. Vi snäser åt varandre när vi kommer hem från jobbet, han fixar mat och jag fixar med datorn. Sen kollar vi på The Wire, jag virkar och han snusar. Det följs av att jag går ner i tvättstugan, han rensar avloppet i badrummet och diskar, jag bloggar och surar lite, för vart tog romantiken vägen?

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

Hejsan!
har följt din blogg, länge länge. Vad kul att allting blev bra tillslut, hem och blivande make! Läste att Cecilia Blankens fick sin klänning gjord oav Lissessan och var supernöjd, tänkte skicka en länk till dig nu när du traskar runt i bröllopsklänningsdjungeln!
http://www.lillsessanbrud.se/
Jag köpet för övrigt min på KIK och var supernöjd, de har massor och man kan blanda kjorlar, toppar liv mm mm. Gå dit typ på fm eller kl15 då får du superservice!

Lillsessan http://www.lillsessanbrud.se/

Lycka till
Alexandra

09:55  
Blogger Tillsammans-bloggen said...

Ta er upp därifrån meddetsamma! Finns en butik som heter Uppklädd, på Skulptörvägen. Vet inte om de bara syr till män, men ser att det hänger vackra tyger där iaf. Kanske vet dom någon med siden om inte annat. Polyester liksom, som att ha bröllopet i badrummet.

12:16  
Blogger Bitter said...

Alexandra: tack! och tack för tipset, ska definitivt kolla upp. Alla råd är goda i den här nöden. Jag som bara vill ha fest och bli gift. Typ.

Fröken framtid: ja precis. och det är vad folk betalar väldigt mycket penar för. Polyester. No way. Hoppas jag. Ska kolla alla bra tips. Tack.

18:58  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com