fredag 18 september 2009

Så skönt med lugn fredag

Och så blev det fredag igen. Det är väldigt skönt att dagarna går fort på jobbet även om det emellanåt kan vara lite segt. Jag sitter ju och väntar på egna projekt, hoppas innerligt att de dyker upp snart.

Tänkte först hänga med Majsi, dricka vin och fixa mat till min mans födelsedagsfest imorgon, men hon mår inte bra, och jag vill hellre ligga i soffan med en dator på magen och en bok i handen. Det blir bra så. Kanske smiter jag ner och hänger lite med mannen när han spelar skivor på klubb lite senare också. De har infört balladtimme mellan 23-24 och den vill jag inte missa. Har visserligen hört hela spellistan hemma, men härliga åttiotalsballader mår alla bra av.

Träffade mitt stora nätverk igår och det var helt ok, bra för business men de är rätt trista. Så smet iväg till Desken efteråt och träffade lite folk, bla Rebecka och henne har jag inte träffat sedan Melodifestivalsfinalen så jag var nöjd. Vi bestämde att vi skulle ha bra nätverksträffar med de vi känner istället och prata om det vi ägnar stor del av vår tid åt. Sälj. Knepigt ibland, vi behöver hjälpa varandra. Sen kan vi prata annat också.
BlogRankers.com