torsdag 24 september 2009

Världens bästa bokmässa

Några få ynkliga timmar kvar innan jag lämnar jobbet och staden och åker till Göteborg tillsammans med min man. *Längtar*.

Svinmycket faktiskt. Jag längtar efter staden lite grann, att få hänga med mina föräldrar, min syrra, Sebbe, Fredrik, kusinen och nästan alla mina stockholmsvänner också. Längtar lite till själva bokmässan också. Förra året var fantastiskt, det var superfint väder, så många vänner, så mycket roliga fester och goda middagar. En perfekt helg.

Och nu kan jag åka dit och visa upp min nya frisyr, nästan en page är det. Väldigt blank och rak. Än så länge. Det ska bli spännande att se om jag orkar och klarar hantera plattången.

Provade förresten lite kläder idag, strax före lunchen med AM och Frank, och insåg att det måste vara helt slut på det här jävla levernet. Jeansen går inte att knäppa, har fått valkar på ryggen och magen hänger sorgligt. Jag vill faktiskt inte se ut så här längre. Men jag vill fortsätta äta som jag gör. Dålig kombo. Måste nog börja planera lite bättre. För det här går inte. Jag blir bara ledsen.
BlogRankers.com