torsdag 2 februari 2006

blääääääääää

Nu var han här, och ville kolla hur jag mådde. Sa att han försökte ringa mig igår och jag sa att jag hade sovit. Så tidigt?, undrar han. Han ser mig stint i ögonen och vet att jag ljuger. Jag är paraniod, men tycker ändå att det är befogat ibland. Sen kom han med ett papper jag precis printat. Nu tror han att allt ära bra. Det är tur att jag ska få god lunch idag. Och gå på intervju i eftermiddag.

6 Comments:

Anonymous Anonym said...

att över-reagera kallas det. over n over, too much. Vi vet ju inte än om han är ett asshole. På riktigt alltså. Om han försöker leka med dig. Ta det luuuugnt. Men för i ända in i h-e kan sluta häva i dig vin o sömntabletter. du e ju en smart tjej - använd det oxå till att ta hand om dig. det finns annan stimulantia som ger lika bra effekt o dessutom är uppbyggelig/åtminstone inte farlig, tex ut o spring som en galning, lyssna på högsta volym bästa musiken i hörlurar o sjung med så det dånar, tex milky-be my world

10:28  
Anonymous Anonym said...

>anna

word.

12:46  
Anonymous Anonym said...

till fredrik

Vadå - word?

i need u now to be close to me. ...
OOh, come closer. Dont wait a minute. U r the air. Come on n be my world. ohh im starving without yr loving, with yr kisses u can feed me now.

Tänker vi på samma?

15:24  
Anonymous Anonym said...

Word som i "jag håller med i det du säger".
(Amerikanskt slanguttryck.)

även om din tolkning också kändes intressant. hur är kopplingen mellan ordet och låttexten? :)

16:29  
Anonymous Anonym said...

fredrik
ha ha, ett gott skratt förlänger livet! Jag trodde du menade att låten heter "Be my word". Nu vet jag bättre. Tack för upplysningen!

och du bitter, jag menar inte att du ska hålla till godo med någon som inte är rätt för dig. Bara att du kan vara mer nyanserad innan du faller ner i svarta hålet.

16:59  
Anonymous Anonym said...

Sov så gott, bitter. Kanske ligger du på Loverboys arm igen. Du skrev tidigare att du behöver veta vad han vill med er relation. Om jag inte minns fel var det bara några dagar sedan han låg o broderade ut texten om ert framtida samliv. Och han har presenterat dig för sin familj. Och han verkar vara mån om er dagliga kontakt./kram

21:49  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com