onsdag 1 februari 2006

Mer oro

Tänk om han inte vill att vi ska ses idag heller, då kan jag ju inte ens säga nej!! Fuck, jag som nästan börjat ge efter i mina tankar.

3 Comments:

Anonymous Anonym said...

hej vännen, jag vet att det är så svårt att inte få så mycket som man vill ha i ett visst läge. Men jag är 99,9% säker på att om du fick hans uppmärksamhet och kärlek så fort du behövde, så skulle du svalna, kanske till och med ledsna.

21:03  
Anonymous Anonym said...

Mitt intryck är att du har den här mannen som i en liten ask. Han är bara lite annorlunda än du när det gäller bekräftelse o sånt. Tack o lov att ni bägge inte är bekräftelse-narkomaner- fast då hade det ju förstås aldrig blivit nån tändning er emellan. Jag tror också att din oro och hunger är av den lindriga sorten - du kommer fortsätta vara en utmärkt människa.

21:07  
Blogger Bitter said...

Jo visst har du rätt i det, jag behöver få kämpa lite, men inte så här mycket. Det är inte det att jag behöver uppmärksamheten hela tiden, jag vill bara veta hur han ser på mig och vår relation. Om jag visste det skulle jag kunna vara lite tryggare. Fast troligtvis måste jag jobba lite på min egen trygghet istället. Att blogga har blivit väldigt självrannsakande. Bra såklart men sjutk jobbigt att behöva ta itu med allt. Vill ha huvudet långt nere i sanden.

10:16  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com