onsdag 22 februari 2006

life goes on

Det är upprivande att fundera så mycket över livet, jag grät som en fontän hela kvällen och på natten drömde jag om den stora råttan i Junibackentåget. Not nice.

Loverboystatus: känner mig kall och tänker låta honom jobba. Han sitter tillbakalutad och vet att jag behöver honom mer än tvärtom. Han kommer att bli förvånad över att märka att det inte kommer att fortsätta vara så. Jag känner faktiskt ett ganska stort lugn inför den tanken nu, den har tidigare skrämt mig och jag har inte klarat av det, men nu är det det enda sätt som funkar. Går det inte så för jag övergå till plan B. Som ännu inte är definierad, men jag kommer nog till det.

Jobbstatus: Har fortfarande inte hört något om drömjobbet. Nu är det snart slutet av den här veckan. Hoppas så sjukt mycket på att det ska bli mitt. Men tänk inte på det.

Själsstatus: kaos, men det går framåt.

Idag har vi alla fall konferens på eftermiddagen följt av nice middag på AG med mycket vin, hoppas jag. Tror att det kommer att bli kul. I alla fall kvällen…
Ska äta Rådjursytterfilé. Missar dock jaktkursen idag men jag har redan läst kapitlet om högviltet som en duktig flicka.

Oh well, jag tar mig nog genom den här dagen också.

Kom ju på att det bara är 45 dagar kvar till NY. Yay!!.
BlogRankers.com