torsdag 9 februari 2006

Sjuk och tråkig

Har legat däckad i sängen sen i måndags med feber men är nu helt återhämtad, fysiskt, men mentalt hade jag nog behövt ytterligare 300 dagar hemma innan jag var redo att komma tillbaka. Tur att jag ska på intervju i eftermiddag så att det känns som om det åtminstone rör sig lite framåt. Hoppas väldigt mycket på den, det vore ett perfekt jobb för mig, och det verkar väldigt kul.

Loverboy och jag har idag varit tillsammans, på riktigt, i sex månader. Vi firar det genom att jag går på intervju och att han är i London.

Födelsedagen fortsatte mycket bra med alla vänner hemma på kvällen. Det var kul, men jag kände mig äntligen mogen att faktiskt låta några av dem få försvinna ur mitt liv, inte bara för att jag är trött på att vara relationsmotorn, utan för att jag insåg att de faktiskt inte tillför mig någonting. Jag känner mig lättad, det skall dock bli väldigt intressant att se om de hör av sig till mig någon gång, och hur lång tid det kommer att ta. En av dem hörde faktiskt av sig idag och ville träffas nästa helg, men då är jag ändå upptagen.

Lördagen släpade sig fram med en baksmälla från helvetet. Till slut orkade jag ta mig samman och åka hem till Loverboy, som gav mig en fin skjorta och örhängen i present, och en härlig middag på Cuckoo. Det kändes väldigt bra och romantiskt och jag somnade nöjd efter det. Och äntligen lite sex (eller ganska mycket faktiskt). I söndags gick vi runt Djurgården och åt lunch på Lisa på Udden och jag vara bara lycklig lycklig.

Sen blev jag ju sjuk och har inte sett honom sedan dess. Orkade dock ta mig till Mäster Anders igår kväll där kära far bjöd på födelsedagsmiddag.

Längtar till imorgon, så jag får träffa honom, och åka ut på landet. Lugn helg. Lycklig helg hoppas jag.

Åt förresten lunch idag med några personer som jag har varit ganska tight med, och kände att även där behöver jag nog rensa. Jag blir provocerad varje gång, det känns som om de söker konflikter och jag orkar verkligen inte med sådan skit. Jag kan hänga med och ta en öl någon gång, men jag tror att det får vara slut med det personliga gullet. Om jag fortsätter så här kommer jag inte att ha några vänner kvar… Hmm.
BlogRankers.com