onsdag 15 november 2006

Jag är bedrövlig,

jag vet. Och ni har säkert rätt. Han är ingen nice guy. Ska försöka ta bort honom. Men det är ju så svåååååååårt. Önskar verkligen lite flyt nu. Och lite love. Ska träna tålamodet - min svagaste punkt. Det kommer till den som väntar, ellr hur det nu var.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Man dras så lätt med av en känsla, och tror att det måste vara rätt bara för att man känner en massa. Vilket det ju inte alls behöver vara och ofta inte är. Istället för att slösa din tid på att obsessa över den här mannen, varför inte lägga lite tid på att fundera ut vilka kvaliteter som är viktiga för dig hos en man och i en relation? Utan att tänka på någon viss man. Inte hitta på en omöjligt perfekt fantasiman heler, utan mer definiera tydligt vad du själv värderar och behöver. Sen kan du kolla om konsulten verkar motsvara det här alls.

20:59  
Blogger Bitter said...

klok tanke. har redan gjort den övningen faktiskt, och anledning till att konsulten tar så mycket plats är att han uppfyller mina två viktigaste krav:
- social, tar stor plats, pratar mycket
- han låter inte mig dominera.

21:51  
Blogger nb said...

el vaddå, en rejäl fylla vi behöver!!

23:50  
Anonymous Anonym said...

så seriöööööööööööst... så trååååkigt. vad händer? vänta och se, han kanske håller på att göra slut i spanien - du vet killar gör ju bara en sak i taget...
/Lat-Maza

01:38  
Blogger Bitter said...

Om inte annat - en rejäl fylla, most def.

22:33  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com