onsdag 15 november 2006

Knäckt

Är fan helt knäckt idag. Visserligen något trött efter alla härliga vinglas med nattbussen, men det är konsulten som förstör. Första halvan av dagen vågade jag knappt titta på honom, och hade en väldigt busy min, andra halvan vågade jag men fick ungefär samma mottagande tillbaka. Förutom det korta möte vi hade då, där jag hörde väldigt lite av vad han sa, var totalfokad på att titta. Och jag tittade. Mmm.

Inget msn idag - fast vi har ju setts istället. Hoppas innerligt på kvällsmsn. Eftersom han nu har flickvän och är oåtkomlig är jag vansinneskär i honom. För så funkar ju tydligen hjärnan, totalfokus på det som inte går att få. Men jag tänker, hoppas: flickvän i Spanien, alltför jobbigt, måste ta slut nu när han träffat fantastiska jag i samma stad. Please.

Mitt metrohoroskop i morse sa att jag skulle lägga band på min otålighet. Oh well, det är väl bara att lyda. Har flashat mitt vackra leende(se nedan) så ofta jag har kunnat. Helt utmattande att ha en konsult inopererad i hjärnan.

Antingen får han verkligen försvinna ut i rymden, eller så får han göra något åt den där situationen.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Men hallå? Du går alldeles för vansinnigt fort fram. För några dar sen var du inte ens intresserad och plötsligt har du börjat snacka om att bli mamma till han barn och kollat upp honom hos myndigheter och allt... Ta det lugnt herregud. Det där låter inte hälsosamt. Dessutom - (håller med föregående talare) på MSN är han i varje fall ingen höjdare.

Han har ju tjej. Släpp honom.

18:07  
Blogger nb said...

jag har öppnat ny tetra.

18:21  
Anonymous Anonym said...

Vill du verkligen ha en kille som flörtar hejdlöst på jobbet trots att han har flickvän? Sådant brukar säga mer om personen i allmänhet än om hans partner. Skulle du verkligen kunna lita på honom?

19:22  
Anonymous Anonym said...

Ey folket, tagga ner. Hon behöver dom här fjärilarna. Och alla normala tjejer kollar upp killar och börjar prova sitt namn med hans efternamn efter första mötet...

01:35  
Blogger Bitter said...

word maza. verkligen.

22:34  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com