onsdag 1 november 2006

Rapport blinddate

Vi träffades på Folkoperan, och jag undrar varför jag glömt bort detta ställe. Nu är jag jätteglad för att jag upptäckt ett nytt ställe att hänga på ibland. Gillade det. Och han var trevlig. Och han såg trevlig ut. Men tyvärr, kände noll zero nada attraktion. Jättetråkigt faktiskt, han är en bra person och väldigt lik min förförra pojkvän (han före Loverboy). Han den pojkvännen lärde mig att jag behöver mer stimulans. Men jag har ju i alla fall en Match-kille kvar, som dessutom verkar matcha mig mycket bättre. Där är det nästan löjligt bra överensstämmande. Jag avvaktar.

Hade kundportföljssamtal med chefen, får behålla alla utom två. Och de två kan jag vara utan, så jag är lite glad över det också.

Plus, det jävliga vädret till ära, har ny dunjacka inköpts. Mörkblå, väldigt varm, med rött foder från Svea. Så nu kan syster få min gamla som hon har tiggt och bett om. Två glada till priset av en. Jacka.

Men jag undrar på riktigt, var träffar man killar? Funderar på om inte SATC-metoden vore bra, stor fest där man tar med sig bra killar man inte vill ha. Då är ju alla killar där vouchade för redan. Hmm, ska fundera på det.

3 Comments:

Blogger mitt fyrverkeri said...

Värsta bästa idén. Jag anmäler mig och hoppas att någon har två killar att ta med för jag har ingen.

22:54  
Blogger Bitter said...

Jag har inte heller någon just nu, men jag ställer upp med lägenhet som festlokal!!

23:02  
Blogger mitt fyrverkeri said...

Då får väl jag ställa upp med en extra flaska vin eller nåt annat skoj :)

12:25  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com