måndag 4 juni 2007

Spray date

Efter några glas vin formulerade vi A:s annons på Spray date. Det skulle kunna vara jag, förutom ridningen då och "På Spåret" (sorry FvdL, to hurt your feelings). Sen gillar jag handboll och det gör inte A, men vi förenas i skräcken för panflöjter.

Alla kontakter förmedlas.


"Du är inte en silversprayad robot på Drottninggatan. Du spelar inte panflöjt och du är inte Per Gessle. Du gillar tjejer som stickar, löser korsord, kollar på "På spåret", löser Melodikrysset och som hänger på bibliotek. Du är inte besatt av sport i någon form. Dock kan undantag göras, med goda motiveringar, för ridning och eventuellt segling. Däremot inte sagt att all ledig tid spenderas i soffan. Du har läst mer än en bok sedan gymnasiet och har uppskattat det. Du är givetvis fullvuxen (över en och åttio) och bär med fördel helskägg. Det enda du hittar till på Stureplan är Hedengrens. Ambition och drivkraft finns men de är inte sprungna ur önskan om en våning på Strandvägen⁄liten öppen sportbil. Det är fint om du gillar naturen men det innebär inte att du gillar att sova i tält i minusgrader och äta mossa. Din matlagningsförmåga är minst ett par nivåer över fiskpinnar i brödrosten. Du har flera gånger fått komplimanger för hur väl du uttrycker dig.

Kan du inte uppfylla fler än fyra av ovanstående krav- don't bother. Undantag göres dock ej för kravet på 1,80 m. Jag menar det."

Känner just DU någon för A (som är både rödhårig och strålande vacker), så är också detta en väg att gå. Det lovar JAG.

2 Comments:

Blogger Glimra said...

Wow, impad. Riktigt bra presentation där, tror dock det blir svårt att hitta en kille som uppfyller kravet om att ha läst mer än en bok sen gymnasiet. De killar jag känner har med något enstaka undantag enbart läst följande böcker:

1) Bert
2) Ondskan

Och Bert var förhoppningsvis före gymnasiet...

23:01  
Blogger Emm said...

Ta match eller mötesplatsen istället. Spray är lite ugnt tycker jag....och då blir det svårt att uppfylla kraven :-)

09:28  

Skicka en kommentar

<< Home

BlogRankers.com